Siste nyheter

Blues

LEDFOOT ...  Ledfoot er sannsynligvis den mest spennende og beste solo- og liveartisten du noen gang vil oppleve. Velkjent fra det legendariske bandet The Havalinas har Ledfoot utviklet en helt egen karakteristisk stil som solo artist, en 12 strengers gitar og ”foot stomps” utgjør i all hovedsak Ledfoots uttrykk live og noe mer er heller ikke nødvendig ! 
Han har turnert med solide internasjonale artister som Bob Dylan, Chris Isaak og Tina Turner, og i 1996 spilte Bruce Springsteen inn en coverversjon av Tims låt, High Hopes, til sin Bloodbrothers EP og DVD.

Etter tiden i The Havalinas flyttet Tim til Norge, hvor han har jobbet mye sammen med Ronnie Le Tekrø, både på scenen og som produsent i Studio Studio på Eina. Tim har også samarbeidet med artister som Sivert Høyem og Vidar Busk.

Ta en taktfast trampende rytme, en kreativ, særegen og fengende gitarmelodi og en hardt arbeidende manns stemme, sett han på en scene og forbered deg på en solo- konsert fra en stor entertainer.

 Video:  

https://www.youtube.com/watch?v=iSHTml9KHJc  

 Live:  

http://m.youtube.com/watch?v=_HsyIM3JkzQ  

http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=aRchXx6Sh

ledfoot_0090.jpg

-Bestiller Her-

Remme Brothers Band, is an electric, blues-rock group consisting of six men from the Drammen-Lier area in Buskerud and Oslo, Norway.

Remme Brothers Band

 

Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming. Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who.

                                                                           Bestilles Her

Les mer …

Svingende rock og blues som lager dansefot. Tøff rytmegitar og musikk i retning Fabulous Thunderbirds og Dave Edmunds. Litt rocka Beatles blir det også. Morty Christensen, gitar, Åge Nilsen, gitar, Geir Emmanuelsen, bass og Knut Lanseng, trommer. CD: "Lonesome Blues"

Les mer …