Siste nyheter

Remme Brothers Band, is an electric, blues-rock group consisting of six men from the Drammen-Lier area in Buskerud and Oslo, Norway.

Remme Brothers Band

 

Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming. Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who.

                                                                           Bestilles Her

 

Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde. Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i Remme Brothers Bands låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår, og dette gjenspeiles i musikken.

På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte, strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte orgel-, piano-, munnspill- og gitarsoli. Voksne karer, ja vel, men Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter igjen lenge etter at konserten er over.

 Remme Brothers Band er:

Hans Cato Kristiansen – vokal, trommer

Aksel Tharaldsen – munnspill, vokal

Øivind Kristensen – bass, vokal

Lasse Hafreager – orgel, piano, vokal

Øystein Remme – gitar, vokal

Henning Remme – gitar, vokal

 

 

-Bestilles her-