Siste nyheter

Dans

Tore Halvorsen og Helge Støholen

2 glade herremenn som koser seg i hverandres selskap.... Og i andres...».

Denne duoen er ett vennskapelig og musikalsk sideprosjekt, som disse to herrene opptrer med av og til når det passer inn i begges ganske så overfylte timeplaner.

Tore Halvorsen er heltids musiker, og jobber som frontfigur og vokalist i Norges ledende og mest populære danseband OLE IVARS.

Helge Støholen jobber til daglig i ett familieeiet entreprenørfirma på Tynset, men har tidligere vert heltids og deltids musiker i flere orkestre opp igjennom årene, deriblant i Hamarorkestret Bus Stop Band, og som vokalist og tangentspiller i bandet KELLY’S HELTER, ett meget populært orkester på 80-tallet. Helge kom dessuten ut med sin første soloplate «Nye Veier» i fjor, en plate som ble nominert til årets «Gullskoen- pris».

Bestilles Her

Les mer …

 Spellemannprisvinner Gluntan holder koken - selv etter 50 år, langs hver en vei

Hvem husker ikke landeplager som «Langs hver en vei» og ikke minst «La oss leve for hverandre». Dagens Gluntan-besetning, 50 år etter, med Kjell Ivar Eines som vokalist, har på mange måter funnet tilbake til røttene – noe de nylig ble hedret for, med spellemannpris for jubileumsplata ”Gluntan 50 år”.

Ny plate, 50-årsjubileum, spellemannpris, terningkast seks og svært mye hederlig omtale. Dette er noen av høydepunktene for Gluntan den siste tiden. Men Gluntan hviler ikke på sine laurbær og turnerer fortsatt landet rundt – langs hver en vei.

Slagere på rekke å rad  

Når Gluntan går på scenen i dag, er dette som en musikalsk reise gjennom 50 år. De gode Gluntan-slagerne som alle kjenner så godt, er selvsagt fortsatt med. Sanger med god dansetakt og der allsangfaktoren er høy.

                                                                                                  GLUNTAN ER TILBAKE FOR FULLT !

                                                                        -Bestilles her-

Les mer …

Hele Norges Jenny Jensen har solgt over 100 000 plater og er en av de mestselgende kvinnelige artister i sin genre her til lands. De mest populære melodiene fra hennes CD-er er; "Lassie", "Dansefest", Norsktopp-gjengangeren "Et lys i mørketida" samt "Nu må du pinadø vaske klean dine sjøl", "Om kvelden aldri kom", "Blå Rose", "Frøken Kjærlighet" og sangen "Sangen til livet".

Les mer …

OLE IVARS ruller videre i sitt 52. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år med gjentagende suksess tatt i betraktning. Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!!

OLE IVARS ruller videre i sitt 52. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år med gjentagende suksess tatt i betraktning. Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!!

OLE IVARS startet i Hamar-området i 1964 og har stadig mjøsbyen som base. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre, og i flere land. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste årene har de spilt i både Sverige, Spania, på Færøyene, og til og med i Latvia. For sin innsats i Sverige ble de for få år siden kronet med SVENSK GULLPLATE for albumet Ole Ivars 40 Beste! De har spilt til dans for ” folket” i hele sin lange karriere, men i de siste årene har de også spilt julekonserter i kirker, spilt for sittende publikum i konserthus, og siden 2015 har de trukket tusenvis av landets befolkning inn i de mange kulturhusene med showkonserten, «Aldri FREåFÅ!».  Til og med på åpningen av Den Norske Opera & Ballet, ble det Ole Ivars som fikk det ærefulle oppdrag å spille til dans. Da var publikummet kongelige, ministere og andre celebriteter fra inn- og utland. De er kjent fra en rekke tv-opptredener, bl.a. ” Den store klassefesten”, ”Fire stjerners middag” , ”Lindmo” og  nærmest selvsagt har NRK sendt opptak fra jubileumsfesten i Vikingskipet på Hamar da bandet fylte 50 år i 2014.

OLE IVARS er nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 8 ”bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.

OLE IVARS har solgt over en million plater, og har et tosifret antall GULL og PLATINA-trofeer på veggen.

Bestilles Her 

Les mer …