Siste nyheter

Hele Norges Jenny Jensen har solgt over 100 000 plater og er en av de mestselgende kvinnelige artister i sin genre her til lands. De mest populære melodiene fra hennes CD-er er; "Lassie", "Dansefest", Norsktopp-gjengangeren "Et lys i mørketida" samt "Nu må du pinadø vaske klean dine sjøl", "Om kvelden aldri kom", "Blå Rose", "Frøken Kjærlighet" og sangen "Sangen til livet".

Folkekjær og ettertraktet artist i alle kanaler! Jenny Jenssen er en dame med mange talenter. Hennes friske, naturlige og inkluderende væremåte gjør henne til en svært folkekjær og ettertraktet artist. Hun har opptrådt på NRK-TV og i radio en rekke ganger, samt både opptrådt og vært prisutdeler på Spellemann-prisen. I tillegg til turnering og opptredener med sitt orkester Septimus, har hun vært programleder for store finalesendinger som; ”NM for danseband” og har også hatt en egen spalte i NRK1’s Ettermiddags-TV. Du så henne også i program som; ”GULLRUTEN” på TV2, ”Fem folkekjære fra Momarkedet” (sendt i Sverige på STV2), ”Beat for Beat – tone for tone”, musikalsk innslag i ”Sommeråpent”, Tande P’s ”Hodejegerne”, "Kvelde før kvelden" Lillejuleaften, "God Morgen, Norge, "God kveld, Norge" og ”Dansegalla fra Vallhall” (sendt i Sverige på STV2)!

Jenny er Sjefen! Ikke uten grunn blir hun både kalt ”NATTENS SNØHVITE DRONNING” (VG) eller ”DRONNING JENNY” (Dagsavisen). Hun er klart sjefen på scenen med både band og publikum i sin hule hånd. Så har hun da også opptrådt siden fireårsalderen i sin barndoms Bjerkvik, og har etter hvert funnet sin særegne stil i grenselandet mellom pop og countrymiks! Selv om Jenny Jenssen i dag er en rutinert artist, viser hun fremdeles en oppriktig glede over å stå på scenen og underholde med sine sanger. Det er det fineste hun vet!

-Bestilles her-