Siste nyheter

Hardrock/Alternativ

ÅGE STEN NILSEN og hans AMMUNITION : 

ÅGE STEN  NILSEN &  AMMUNITION består av :
VICTOR CITO BORGE- bass ERIK MÅRTENSSON - gitar ÅGE STEN NILSEN - vokal
JON PETTERSEN -gitar LASSE FINBRÅTHEN -keyboard MAGNUS ULFSTEDT -trommer

Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum SHANGHAIED world wide i januar 2015, og er nå klare med sin oppfølger som kort og godt har fått tittelen AMMUNITION. Albumet slippes senere i år.
AMMUNITION har allerede rukket å etablere seg i det internasjonale rockemiljøet, og har vakt oppsikt såvel i Sveits, Sverige, Spania og England som i Norge i løpet av sin første turnè. AMMUNITON gjestet også USA for første gang i Oktober på den stjernespekkede festivalen Rock N Skull i Chicago. Vokalist Åge Sten Nilsen er for øvrig invitert til festivalen nok en gang for en opptreden under årets festival med navn som
ACE FREHLEY, LITA FORD, STEEL PANTHER på plakaten.
Det planlegges nå en rekke konserter i inn- og utland senere i år i forbindelse med albumslipp, samt en lang turnè i 2018

 WRECKING CREW

                                                               Bestilles Her

 

 

 BIOGRAFI 2016

 Fierce Justice er et hard rock/metal band bestående av fire medlemmer basert i Oslo/Akershus. Siden bandets etablering har de staket ut sin kurs ved å la seg inspirere av intensiteten og den tunge energien til alle de legendariske rock- og metal bandene på 70- og 80-tallet i deres storhetstid.

Fierce Justice viderefører den tunge bluesen til Black Sabbath, Led zeppelin og AC/DC, de raske og aggressive riffene til Metallica og Pantera, og ikke aller minst de episke og melodiøse passasjene til Dio, Uriah Heep og Deep Purple. Fierce Justice har forent slike musikalske høydepunkter i sine sanger og samtidig latt tekstene i låtene gi gjenlyd av vår tids moderne og aktuelle temaer.

Etter at Fierce Justice har vært mottagelige for publikums respons på alle sine gigs i 2012-2014, har bandet etter hvert oppnådd et meget nært samspill med publikum og fans hvor musikerne i bandet har erfart en enestående symbiose av unik gjensidig smittende positiv energi.

Videre har Fierce Justice igjen blitt meget godt mottatt av både arrangør og publikum på den verdensomfattende Emergenza Festival konkurransen der de igjen har klart å kjempe seg videre til  den norske finalen på Rockefeller i Oslo for andre året på rad. I finalen på Rockefeller den 10. Mai, som ksn sees på også på Youtube:

Behind The Thoughts:  https://youtu.be/2DPdRH2dUyQ

Leap of Faith:  https://youtu.be/G4v3larZvlM

Fierce Justice har vært med på 2 internasjonale turneer på Gran Canaria's Hard 'n Heavy Tour i 2014 og 2015. Et debut-EP med noen av de beste sangene ble innspilt på Urban Sound Studios i Oslo med Jock Loveband som produsent. 

                                                                                            Bestilles her                                                                              

Les mer …

TORE ST. MOREN er en av Norges mest meritterte gitarister innen hardrock og heavy metal, med en lang internasjonal karriere bak seg som gitarist for bl.a. JORN, Arcturus, Street Legal, Rain,  m.fl.

 Han har turnert i Europa, USA, Australia og Sør-Amerika, og medvirket på mer enn 35 plateinnspillinger og live DVD-er. Han ga i 2013 ut sitt første soloalbum – ”Devilbird” – gjennom Shredguy Records i USA, og gjennom GMR Music Group i Europa.

Les mer …

 Det har vært et begivenhetsrikt år for Sørgekåpe. Bandets tredje album Intelligent kjærlighet ble utgitt i mai, og de har spilt flere store konserter, bl.a. sammen med Manfred Mann’s Earth Band på årets utgave av Kraftfestivalen.

Siden forrige album har det vært en del utskiftninger i bandbesetningen, slik at Sørgekåpe i dag består av originalmedlemmene Kim Lunde (vokal) og Tor Raymond Petterson (gitar), samt nytt blod i form av Henning Bergquist Ruud (gitar) Lars Brynjar Pettersen (bass) og Eiliv Sagrusten (trommer).

Sørgekåpe holder høy fart og er allerede godt i gang med å spille inn nytt materiale med nytt mannskap og ny produsent, Lars Voldsdal ( Madrugada, Hellbillies, Claudia Scott, Ida Jenshus, Sivert Høyem m.fl.)

Første sjanse til å høre «nye» Sørgekåpe er singelen 2 engler, som slippes 10.desember 2015. Gjest på 2 engler er Kjell Undheim fra Ingenting, som har bidratt med å skrive en del av teksten, og synge duett med Kim Lunde.

Musikerne fant virkelig tonen under samarbeidet og Sørgekåpeduoen Lunde/Petterson er invitert til å opptre med Ingenting på deres konsert på Folken i Stavanger 11.desember.

Sørgekåpe ble startet i Askim i 2007 av Kim Lunde og Tor Raymond Petterson. Bandet har så langt gitt ut tre album; Sinnsrøver, Direktøren, og Intelligent Kjærlighet. Alex Møklebust (Seigmen) var produsent på de to sistnevnte. Sørgekåpe er et forrykende liveband og har foruten egne konserter spilt support for bl.a. Raga Rockers og Seigmen.

                                                          Bestilles Her

Backstreet Girls har etter hvert blitt en institusjon innen norsk rock’n roll. Siden moroa startet allerede rundt midten av åttitallet, ble bandet en umiddelbar suksess med sine fantastisk energiske liveshow. Debutalbumet ble spilt inn for egen regning, men kort etter utgivelsen ble bandet snappet opp av PolyGram som umiddelbart ga ut albumet på nytt. Populariteten ble ikke mindre av dette, og bandet turnerte landet rundt ved flere anledninger.

Les mer …