Siste nyheter

TORE ST. MOREN er en av Norges mest meritterte gitarister innen hardrock og heavy metal, med en lang internasjonal karriere bak seg som gitarist for bl.a. JORN, Arcturus, Street Legal, Rain,  m.fl.

 Han har turnert i Europa, USA, Australia og Sør-Amerika, og medvirket på mer enn 35 plateinnspillinger og live DVD-er. Han ga i 2013 ut sitt første soloalbum – ”Devilbird” – gjennom Shredguy Records i USA, og gjennom GMR Music Group i Europa.

Med seg i bandet har han John Macaluso på trommer, kjent fra band/artister som Symphony X, Yngwie Malmsteen, TNT, ARK, James LaBrie, Jennifer Batten. 

På bass har han Nic Angileri som har spilt/spiller med JORN, Gotthard, Alto Voltaggio, Khaos

Bandet har nå blitt utvidet med den unge og meget talentfulle gitaristen Espen Rogne som spiller med NTN, Street Legal m.m 

 TORE ST. MOREN´s album nr 2 skal spilles inn i Urban Sound Studios i Oslo i februar 2014. Det nye albumet  blir med vokal, og ikke instrumentalt som ”Devilbird”. Sjangermessig blir dette en mer heavy plate enn debuten. Her blir det bredbeint melodiøs metal/heavyrock med røtter i 80 og 90-tallet. 

Releasekonserten er satt til John Dee i Oslo den 9. Mai med påløpende turne

Live spiller bandet et repertoar bestående av egne låter og kjente coverlåter ikledd bandets eget sound.

-Bestilles Her-