Siste nyheter

Britiskinspirert folkrock med trøkk og god stemning er det typiske i konsertopplevelsen og er blitt et varemerke for FolkPort der du kan oppleve alt fra raske trad- og danselåter til stemningsfulle ballader og instrumentaler.

Med spilleglede og scenesjarm og en god blanding av egenprodusert musikk og trad.-låter skaper FolkPort sammen med publikum alltid stor "musikkpub-stemning" om det er på en festivalscene eller på et mindre konsertsted. Du kan drømme deg bort i de varmeste ballader eller bli revet med i allsang - men du klarer garantert ikke å sitte stille når FolkPort drar i gang sine heftige dance-tunes, jigs and reels.

De siste årene har FolkPort spilt på konsertscener og festivaler i Norge og Danmark og gjorde sin sjette Skagenfestival i 2013. FolkPort spiller også på musikkpuber, -caféer og private arrangementer. Et par høydepunkter var utvilsomt support for Fairport Convention på Rockefeller og utgivelsen av en CD med bare egenprodusert musikk. I 2012 feiret bandet 10-årsjubileum og har etter det jobbet systematisk med å utviklet det musikalske konseptet videre.

FolkPort oppleves som et band med erfaring og profesjonalitet som med sitt omfattende og varierte repertoar kan tilpasse konsertene til forskjellig publikum og konsert- og eventtype.

FolkPort leverer også konserter med et enda mer akustisk lydbilde, da uten elgitar og trommer under navnet FolkPort Acoustic.

FolkPortPromo2012stor.jpg

 

FolkPort er :
Ørjan Arntsen fele / mandolin / vokal
Sølvi Eriksen vokal / piano / fløyter/ trekkspill/ el. sekkepipe
Bjørn Fyen vokal / akustisk gitar / el.gitar
Andre Banini - trommer
Tore Tambs-Lyche akustisk bassgitar / el.bass / vokal


-Bestilles her-