Siste nyheter

Hva får du dersom du blander country, blues, rock og pop, og rører det sammen ved hjelp av sju dyktige musikere som alle gjør sitt ytterste? Jo, hvis du i tillegg legger på uttrykk som "full fres," og "liv og røre," så kan det høres ut som Kentucky Riders!.
Bandet har holdt på siden 1992 og spilt på utallige store og små steder i både inn- og utland. Om du trenger et band som kan løfte taket enten det er i en liten pub eller på en stor festival, så passer Kentucky Riders!

Repertoar:

Kentucky Riders er godt forankret i den amerikanske countrymusikk-tradisjonen, men spiller i dag for det meste nyere country. Kentucky Riders karakteriseres som et ”Country Top-40” band, men dette er bare delvis sant siden bandet også har eldre klassikere på repertoaret.

Nina Tømte, vokal.
Torodd H. Eriksen, vokal.
Sveinung Lilleheier, pedalsteel, gitar og vokal.
Sven-Erik Hagen, tangenter og vokal.
Ole Kristian Wetten, bass.
Bjørn Petter Parborg, elgitar.
Odd Magne Løvlien, trommer.

Kentucky Riders’ varemerke:
Liv og røre og fullt trøkk på scenen har alltid vært et av Kentucky Riders’ faste varemerker. På enkelte jobber har de samarbeidet med linedancegrupper som har opptrådt med bandet. Slike arrangementer har alltid fungert meget bra og kan ordnes etter nærmere avtale.
Hvor har Kentucky Riders opptrådt?
Kentucky Riders har i årenes løp spilt på utallige små og store tilstelninger, enten i private lag eller på offentlige arrangementer. Festivaler som: Breim, Skjåk, Vinstra, Dark Season, Farmen samt mange byfester, har vært besøkt av bandet. Av festivaler i utlandet må Norsk Høstfest i USA, Silkeborg i Danmark og Berlin nevnes.
Kentucky Riders har også hatt event-jobber for bl.a. Microsoft Norge i Oslo Spectrum og for Steen & Strøm i Drammen. Bandet har også fungert som oppvarmingsband for både Carlene Carter og Bellamy Brothers på norgesbesøk, samt at de har opptrådt "live" på NRK 1. Dessuten har Bjarte Hjelmeland og Kentucky Riders samarbeidet om et country-show som ble fremført bl.a. på Smuget i Oslo.

”Med sommerens utgivelse har det norske countrybandet virkelig reist kjerringa”
”God musikalitet og klokt låtvalg”

Øyvind Rønning - Dagbladet

Kentucky Riders’ tredje CD:
Kentucky Riders ga for en tid siden ut bandets tredje CD:
"Kentucky Riders - Goes cover - Songs we wish we wrote." (Rocade records)
CD-en har blitt meget godt mottatt og fikk bl.a. terningkast 5 og 4 i henholdsvis
”Østlendingen” og ”Fredrikstad Blad.” Smakebiter kan høres på bandets webside.

-Bestilles her-