Siste nyheter

Party

How it began...

Pat presented his first daytime show 32 years ago for BBC Radio 1 at just twenty years of age back in 1982. Following a year on air, plus numerous ‘Top of the Pops’ TV appearances, he then went on to host mid mornings at 95.8 Capital FM for a decade. Along the way he picked up a gold Sony award whilst also notching up 7 hit singles and raising over £300,000 for charity as part of the infamous Stock Aitken Waterman duo 'Pat & Mick’. He then took his mid-morning slot to #1 again at Heart London

 

    

 

Bestilles her                                                       Stay Sharp!  

 

Les mer …

Popzilla leverer et gnistrende og humørfylt popshow, med kvalitet ut til fingerspissene.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Popzilla entrer scenen på ditt arrangement. Enten det skal spilles opp til dans, eller det ønskes fast følge gjennom hele kvelden, vil de rutinerte musikerne lose dere trygt gjennom alt fra taffel og stemningsfulle middagsinnslag til husbandoppgaver og backing av artister. Og – aller viktigst – selvsagt levere en pangavslutning på kvelden, med partymusikk fra de siste syv tiårene.

Fellesnevneren for alle låtene Popzilla spiller er at de er udødelige klassikere som hører med på fest uansett alder, tid og sted! Den omfattende repertoarlisten strekker seg fra 50-talls rock og fram til dagens rykende ferske hitlister, og kan enkelt justeres og varieres etter behov. 

Popzilla frontes av de ettertraktede og dyktige vokalistene Marianne Pentha og Hellen Thonhaugen.

 

 

 

 

Bestilles her

Les mer …

Proffe musikere
Disse tre guttene er utdannete musikere, og profesjonaliteten merkes i form av utpreget musikalitet da de står på scenen. Trommeslager Åsmund bernhard Knudson var kapellmester for bandet i TV-showet «The Voice», og vokalist/gitarist Christer Mørkved var en av deltakerne.

Musikk du blir glad av

Guttene beveger seg med humor og glimt i øyet blant mange musikalske høydepunkter: Sting, Donkeyboy, U2, Kurt Nilsen, Michael Jackson, Tom Petty, Duffy, Bryan Adams, Gavin Degraw, Keith Urban, Lenny Krawitz, Big Bang, CC Cowboys og DumDum Boys er noen av dem. Kjente og kjære låter fra A til Å blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festløver i alle aldre blir tatt vare på – enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

 Bestilles Her

 

Les mer …

Hvem er Superband?

Vi er ett av Norges mest underholdende party- og coverband! Vi gir 100% på alle liveopptredener, og har nærmere tusen spillejobber bak oss. Vi er et 6-manns band som består av profesjonelle musikere. I front har vi vår kvinnelige vokalist Ingunn Dalland, som setter kronen på verket sammen med vokalist Svein Håkon Henriksen.

Med resten av bandmedlemmene, Lasse Weeden på bass, Mikkel D. Mathiesen på tangenter, Eirik Askerøi på gitar og Kristoffer Carlsen på trommer, lover vi deg et forrykende samspill. Les mer om hver av oss ved å trykke på navnet vårt ved bildet.

Hvilken erfaring har vi?

I løpet av 15 år som Superband, har vi underholdt under flere store arrangementer rundt om i Norge. Stadig vekk samarbeider vi med eventbyråer som Gyro, Playroom og JCP – og har vært backingband for en rekke profilerte artister.

Superband er stolte av at enkelte av musikerne i bandet har spilt med artister som Rihanna, Paperboys, Karpe Diem og CC Cowboys samt opptrådt på de største festivalene i Norge, turnert i Europa, gjentatte ganger spilt på Skavland samt solgt ut Sentrum Scene.

Kan booke oss som et større band

Superband kan også bookes med ytterligere 2 korister, 3 blåsere som saksofonist, trompetist og trombonist, og 1 perkusjonist. Sistnevnte utgjør et ekstra supplement til trommeslageren og spiller blant annet congas, bongotrommer, kubjelle og tamburin. Slik kan Superband telle 12 musikere fremfor 6!

Spiller også i bryllup, på sommerfester,
firmafester, julebord og private fester

Vi tar ikke bare på oss store oppdrag, men også små og mellomstore. Vi tilpasser oss din fest eller bedriftens arrangement, og får dansegulvet til å svinge – uansett fest!

Superband byr på et variert og oppdatert repertoar, med sanger som har fått mennesker til å danse i alle tider. Pakken vi leverer passer selvsagt til alle anledninger, men vær obs, ikke regn med å sitte stille!

 

Bestilles Her..

Band / HUMOR TRUBADUR 

Morten Paulsen er egentlig helikopterpilot  men er også en musiker med mange talenter innenfor flere sjangere. Men som en ekte trønder lager han nå god pop/rock i trønderstil med gode fengende melodier og tekster på norsk.

Morten reiser ofte med sitt faste band men gjør også Trubadur jobber på forespørsel 

Fredag 21 Oktober 2016 slapp han singelen «By`n E ikke stor nok for oss to»

 Låta er opprinelig en gammel traver Ole Evenrude`s «This Town Ain’t Big Enough for Both of Us (1987)

Morten P har nå gitt låta nytt liv, fra god gammel puddelrock på engelsk i 87, til mere moderne Norsk pop/country nesten 30år etter første release. Nå med tittelen «By`n E ikke stor nok for oss to»

                                  Live i NRK             Bestilles Her

Les mer …

Bandet Polyester består av 8 etablerte musikere og sangere fra aller øverste hylle. De har siden starten i 2000 gledet tusenvis av publikum med sine energiske og fengende konserter. Polyester elsker å begeistre sitt publikum, uansett om det er for et mindre privat selskap, eller foran et fullsatt Oslo Spektrum!

Polyester spiller party/dansesett som fenger enhver, hver gang! Repertoaret favner bredt, alt fra 70-talls disco, svulstig 80-talls moro, gullkorn fra 90-tallet og moderne hits.

Polyester underholder om du ønsker det også med sine populære middagsnummer, backer artister, eller de samler salen til musikkquiz, allsang eller annen moro.

Med Polyester på din fest er du garantert kvalitetsunderholdning som engasjerer og imponerer ditt publikum!

Polyester har i en årrekke dominert eventmarkedet i Norge som party- og backingband. De har gjort diverse TV-oppdrag og vært fast husband i blant annet Popstokk i ”gullrekka” på NRK1. De er også fast band for Jahn Teigen og komper jevnlig artister som Madcon, Carola, Arne Hurlen (Postgirobygget), Lene Nystrøm (Aqua), Silya, Bjarne Brøndbo, Katrina & the Waves, Bonnie Tyler, Kurt Nilsen, Timbuktu, Morten Abel, Vinni, Atle Pettersen og mange flere.

                                       Bestilles her

 

Et av Norges mest brukte band til Events, firmafester og Kickoffs.

Med hundrevis av jobber på diverse klubb-scener og eventer under beltet har LOVESHACK blitt et sikket stikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.

La LOVESHACK være dine reiseleder

Sees live her

 

 

Bestilles her

 

Les mer …

I 2006 endte 18 år gamle Jonas Thomassen på 2. plass i talentkonkurransen "Idol" på TV2. Etter påfølgende turné og albumutgivelse, reiste Jonas til den Indonesiske paradisøya Bali hvor han har bodd de siste 3 årene. Ved siden av å jobbe med eget materiale havnet Jonas fort i et Balinesisk musikkmiljø med mye country-, blues- og rockabilly musikk.  Her fant Jonas en ny fascinasjon for Johnny Cash, mannen bak coverversjonen av låten Jonas først gjorde seg kjent med – Hurt.

Dette har resultert i hjemkomst til Norge og dannelsen av The Johnny Cash Machine – en hardtslående trio som pøser ut de største av Cashs klassikere, med stor overbevisning.

"Dette er ingen imitasjon, vi konsentrerer oss om å spille låtene så tøft som mulig, i Cashs originale trio-format, som alle kjenner og elsker." sier Jonas om cover bandets tributt til The Man in Black.

Aleksander Ormvold på bass og Harald Hougaard på gitar, begge gjengangere i musikkmiljøet, danner resten av bandet, som nå underholder på en rekke typer arrangemt  festivaler og andre scener.   

Sees live her 

                                                         Bestilles her ...

 

Er et underholdningsband, med voksne gutter fra Oslo og Fre- drikstad. De har holdt sammen i 15 år, og hatt mellom 3-400 jobber sammen. De kaller seg et hobbyorkester, for de har hele tiden ment at bandet skal være et overskuddsprosjekt med 5 gode venner. Ideologien er at når gutta trives sammen

på scenen, så vil publikum også gjøre det. Og det har virket. Guttene mener at de aldri har vært med på en feilbooking. De setter publikum foran seg, tar og føler på publikum, og finner en vei for å treffe nær sagt ; “ Gud og hvermann”. De har parodier, harmonier, soloer og det tøffeste kompet “vest for Pesos”.

De ble utropt av Jan Fredrik Karlsen til å være “Norges feteste partyband”, på en av Petter Stordalens mange 16.mai fester. Han har benyttet seg av bandet i Choice sammenheng, på de berømte 16. Mai festene, og de var også et naturlig innslag i bryllupet til Stordalen i Marrokko for noen år siden. Petter har alltid rost bandet opp i skyene....og han har jo hatt noen fester! 

Andre arrangører som har benyttet seg av guttene er Topp Event, Stageway, Dinamo, Playroom og mange andre lokalisert på Østlandet. De har backet artister som Marion Ravn, Lise Karlsnes, Alejandro Fuentes, Arne Hurlen for å nevne noen. Hver for seg spen- ner deres merittliste fra Aerosmith til Ingrid Bjørnov og Prima Vera. Det dekker jo det meste....

En av deres styrker er at de på mange måter kan skreddersy kvelden. De kan spille akustiske sett, eller et fullt danse sett med full party/ allsangfaktor. Eller begge deler. Du velger. Her kan du få pose og sekk..

En kveld med Gørild, er en kveld du ikke glemmer så lett...............

Tgh består av:

Lenny Kittilsen- Vokal
Tom Svenkerud- Gitar, vokal
Frode Spidsberg-Gitar, vokal
Rino Johannessen- Bass
Ole Petter Hansen Chylie- Trommer

                                Bestilles Her

 

Soul City  m/ ODD RENE ANDERSEN

Groovy soulmagi, udødelige hitlåter og ekstatisk stemning. Det er oppskriften når Odd René Andersen tar med seg ni toppmusikere og dukker ned I noe av den kuleste og mest dansbare musikken som er laget .

Etter å ha endevendt katalogen til plateselskapet Tamla Motown gjennom to utsolgte sesonger med showet My Motown, tar Odd René Andersen for seg hele den amerikanske soultradisjonen når han åpner portene til Soul City.

Det betyr gospel-og-blues-soul av gudfar Ray Charles, den klassiske soulen fra arkivene til plateselskapene Stax og Atlantic, James Browns soulfunk, 70-tallets discosoul og heavyfunk, udødelige klassikere fra Michael Jackson, Jackson 5 , Amy Winhouse´retrosoul  og  Pharrell Williams ´nåtidshippe funky R & B  - pop

Bestiles Her

Les mer …

Kort om Moderna Tider


 Efter elva år på vägarna har bandet blivit ett av Sveriges mest anlitade tribute-partyband

Med ca 80 spelningar om året har bandet gått från klarhet till klarhet och de fortsätter att stadigt vinna ny mark.

 Gyllene Tiders låtar lockar verkligen fram en varm & skön känsla hos alla. Alla kan ju texterna, så det blir garanterat allsång, varje gång!

 Festival, Nattklubb, Afterski, Företagsevent ! and everywhere


Inget ställe är för stort – Inget ställe är för litet

Moderna Tider passar in överallt!

Klicka bara på linken  her.. MODERNA TIDER LIVE

 

Les mer …

Apache er et partyband som spiller rock og pop fra de siste 4 tiår og spiller låter fra både norske og utenlandske band og artister.

Apache består av 3 dyktige musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje, og har håndplukket sitt reportoir fra det store arkivet av gode låter som finnes der ute.
Medlemmene i

Apache har tidligere også spilt med andre band og artister som: Wig Wam, Linda Kvam, Monsterpop, FRY, Det Betales, Splitter Pine, Dirty Deeds, samt mange andre band og prosjekter.

Apache passer perfekt til både klubb som til bygdefest med sine kjente pop og rockeklassikere. En sikker vinner

                                                                      Bestilles Her

Les mer …

Ekte vare! Det er det du får når Belfast Lads entrer scenen. Disse gutta har 13 års turnévirksomhet i Norge og over 1000 liveopptredener bak seg. De er nå etablert som et av de mest erfarne og mest etterspurte band innen Irsk folkrock.

 Det er på livescenen Belfast Lads hører hjemme. Med høy intensitet og partyfaktor gir de alt hver eneste konsert og publikum får en uforglemmelig opplevelse.

Belfast Lads ble dannet i 2003 og har spilt konserter rundt om i hele Norges land. Bandet spiller et bredt utvalg av irsk musikk, fra gamle og kjente trad.’s til helt nye irske låter. Alt arrangert på særegent Belfast Lads’ vis. Gutta elsker å være på scenen og gir alt hver eneste konsert.

På vokal og gitar har bandet Gary Gillespie, født og oppvokst i Belfast i Nord Irland. Gary har reist rundt og split i over 30 år. Med hans dialekt fra Belfast, og tradisjonelle gitar, gir han sangene det ekte irske uttrykket. Robert Robertson spiller sekkepiper og fløyter med bandet. Han er 2 ganger blitt kåret som verdensmester på sekkepiper. Henrik Gustavsen (trommer og kor) og Arnt Gisnås (bass og kor) har begge spilt med en rekke band og artister. Ved spesielle anledninger deltar også Erlend Gjerde på fele og 5-strengs banjo.

 Belfast Lads er et unikt band som får fram den riktige stemningen og den virkelige sjelen i irsk folkemusikk. Når disse gutta drar i gang publikum, klarer få å sitte stille! Dette må simpelthen bare oppleves!

De gjør både trio og kvartett 

Høres her.. beklager lyden ikke er bra

 

-Bestilles Her-

 

Jens Pikenes og Penthouse Playboys gjentok sin vanvittige rekord med fire utsolgte julekonserter på Rockefeller i 2012. Nå for attende gang! Og for fjerde år på rad ble det ville tilstander på toppen av Grefsenkollen i juni med Eggum/Sivertsen og Postgirobygget som oppvarmingsartister.

 

Norges ledende underholdningsorkester møter nå høsten med full maskulin kraft! Bandet er tightere enn sine egne bukser. Låtene gir flere a-ha- og wow- opplevelser enn en natt med Jens Pikenes. Og publikumskontakten er så elektrisk at kvinnene selvantenner.

Vil du ha Norges mest glamorøse, morsomme og musikalske partyband til å fyre opp ditt arrangement - eller toppe ditt arrangement / julebord? Eller vil du heller ha Norges førsteelsker til å flørte mer intimt ved bordene? Kontakt band

Les mer …

 Stråmenn er kameratgjengen som tok backingbandet til et nytt nivå i norsk størrelse. Grunnlaget ble lagt på sommerturnéer med Idol, Gylne Tider og Norske Talenter i årene 2005-2008 og det satte bandet på kartet som et sterkt backingband og samtidig et orkester med identitet. Det er nettopp identiteten og grundigheten som kjennetegner Stråmenn som i disse dager er aktuelle med TV-serien ”Hver gang vi møtes” på TV2, hvor artister som (Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Anne Grete Preus, Vinni, Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen), Ole Paus, Morten Abel, Anita Skorgan Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Kurt Nilsen og lene Malin, tolker hverandres låter. Stråmenn skapte begeistring blant artistene i pre-produksjonen og på innspillingen med sin utstrakte kreativitet, musikalitet, og tilstedeværelse på de totalt 50 sangene som ble spilt inn. 

Les mer …

Norwegian Tribute To The Beatles

Bandet ble dannet i 1976 og i år feirer de sitt 40 års jubileum. Det Betales har gjort seg kjent som et av verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool.  På 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan i 1961, fikk Det Betales det ærefulle oppdraget, å spille sammen med Sheridan i sentrum av Liverpool i 2011 foran 40.000 publikummere.

Bandet har utgitt albumet Norwegians would 2009 og
deres versjon av Elianor Rigby ble kåret til en av de beste coverversjoner gjort av norske artister gjennom alle tider. Det Betales har som målsetting å gjenskape noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk.

Bandet består av:
Tor Olsen - gitar vokal


Bernt Michael Johansen - bass, vokal


Rolf Øyvind Hæg - trommer


Magne Frydenlund - Gitar, perkusjon og vokal

Håvard Caspersen - Gitar

Allan Williams ( The Beatles første manager ) har erklært Det Betales til ” The best Beatles tribute band in the world today ”

 

 -Bestilles Her-

Les mer …

En av Norges beste trubadurer ?

Elling Hem har i mange året vært på veien som trubadur. Han har bygd seg opp bøttevis med erfaring når det gjelder å tilfredsstille alle typer publikum, og med sitt smittende humør skapt godstemning fra alt fra eveent. Job, jubileer, alle typer lag og utallige puber.

Repertoaret spenner seg fra Elvis og Beatles via Creedence og Pink Floyd, Abba, U2 og Robbie Williams + mye mye mer. Repertoaret dekker ogsådet meste av de store norske artistene som Dum dum, Jokke, Delillos osv

 Elling-153.jpg

  -Bestilles her -

 

Dag Ingebrigtsen har vært et midtpunkt i Trøndersk musikkliv i over 35 år. Det er få som har slik en merittliste som Mr. Ingebrigtsen ......  Dag platedebuterte allerede i 1977 med undergroundgruppa SUBWAY SUCK, og fikk sitt store gjennombrudd med bandet THE KIDS og låta «Hun er forelska i lærer’n» i 1980.

I 1982 startet han bandet TNT som fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Dag er også mannen bak juleshowet The Grønne Glitrende 3 & DAG som har herjet kongeriket siden 1986.

I 1988 komponerte han ROSENBORGSANGEN og har fram til i dag skrevet haugevis av fotballsanger for den etter hvert så kjente klubben i hvitt og svart.

Fra 1989 herjet Dag Ingebrigtsen hitlistene med Rockegruppa TinDrum med låter som bl.a. «Drums of war» og «I was made for Rock’n Roll».

I 2007 gjorde The Kids comeback med utsolgte konserter og tildelt platinaplate for «Hits fra Kids».

Med Dag og bandet på scenen får du fra første sekund et forrykende allsang show med kjente og kjære sanger fra hans lange karriere. Bestandelene i dette showet er sexy korister, kvinnelig keyboardist med stålkorsett og vinkelsliper som spyr ut gnistregn, en ung langhåret gitarhelt og et solid komp.

Dag gjør også solo jobber ..

Hele-bandet-m-gitarist.png

                                                                    -Bestilles her-

Du har kanskje hørt den om hoppdommeren som ble spurt hvor mange år han hadde holdt på, og svarte: 18, 18 og et halvt, 19 år. Og like lenge har TORGEIR & KJENDISENE underholdt rundt om på norske scener, til 20 i stil og jammen har de ikke satt noen bakkerekorder også!

Presse3.jpg

Les mer …

Du har hørt ham i mange roller. Men aldri denne: Elg som country/folk-sanger! Som frontfigur i Dance With A Stranger har han solgt drøyt 1 million album. Bortimot en fjerdedel av dem er spredt rundt omkring i Mellom-Europa. Midt på 80-tallet sto de på kanten av det VIRKELIG store gjennombruddet.

Les mer …

( Norges Party Band.)

Luxus Leverpostei består av 5. Glade gutter fra Kvinesdal, i sin beste alder.
Luxus har spilt over hele landet i over 8. År, de er blitt dyktige i sin jobb.
De har fått meget positive tilbakemeldinger fra publikum, men langt mindre fra pressen. Dette mye p.g.a. tekster og showet. J

Les mer …