Siste nyheter

Proffe musikere
Disse tre guttene er utdannete musikere, og profesjonaliteten merkes i form av utpreget musikalitet da de står på scenen. Trommeslager Åsmund bernhard Knudson var kapellmester for bandet i TV-showet «The Voice», og vokalist/gitarist Christer Mørkved var en av deltakerne.

Musikk du blir glad av

Guttene beveger seg med humor og glimt i øyet blant mange musikalske høydepunkter: Sting, Donkeyboy, U2, Kurt Nilsen, Michael Jackson, Tom Petty, Duffy, Bryan Adams, Gavin Degraw, Keith Urban, Lenny Krawitz, Big Bang, CC Cowboys og DumDum Boys er noen av dem. Kjente og kjære låter fra A til Å blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festløver i alle aldre blir tatt vare på – enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

 Bestilles Her

 

 

 

 Lettdrevent band

Trioen stiller med gitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Takket være at de er godt skolerte musikere, henter de mye musikk ut av den lille besetningen, slik at du som oppdragsgiver får mye for pengene. Et lite band gjør det også mulig med en kjapp opprigg, dersom du har behov for å få inn bandet etter middagen. Det er det ikke alle som mestrer!

 Allsidig

KLM Trio har spilt på mange næringslivsoppdrag, og lært at profesjonalitet i alle ledd er avgjørende.  De har også innsett at slike samlinger har stort aldersspenn. Derfor har de utstyrt repertoaret med et knippe swinglåter, slik at alle aldersgrupper kan få en topp kveld.

Bandet har base i Oslo, og navnet skriver seg fra forbokstavene til musikerne