Siste nyheter

Pop - Rock

Linda Kvam er en sanger og låtskriver fra Tønsberg, med over 20 års erfaring fra scenen. I en årrekke har hun vært en av landets kvinnelige Rock/Country vokalister med sin særegne stemme og innlevelse. 

Mange husker Linda fra flere NRK programmer og som flittig gjest i Beat for Beat- der hun bl.a. gjorde en uforglemmelig versjon av Janis Joplin´s ”Me and Bobby McGee”. Linda Kvam´s første plate ”Refused” kom i -98 . Etter dette har hun medvirket på flere andre album med artister som Frode Ahlnæs, Stephen Ackles, Lars Martin Myhre, Levi Henriksen, Jan Werner og Odd Børretzen.

Hand in glove blir Lindas 3 soloalbum og slippes sommeren 2017

Linda Kvam  låtskriver/akk gitar/vok - Terje Johannesen  gitar/vok - Eivind Kløverød trommer/perk - Espen Liland  gitar/weissenborn - Emil Ljone Bass / vokal 

Linda trives like godt på festivalscener som små klubber – og man kan ikke unngå å bli revet med av denne folkekjære artisten som setter sitt publikum høyt! Se frem til en helaften med Linda Kvam med band

                                                                        BESTILLES HER

Morten Paulsen er egentlig helikopterpilot  men er også en musiker med mange talenter innenfor flere sjangere. Men som en ekte trønder lager han nå god pop/rock i trønderstil med gode fengende melodier og tekster på norsk.

Fredag 21 Okt 2016 slapp han singelen «By´n E ikke stor nok for oss to»

Låta er opprinelig en gammel traver Ole Evenrude`s «This Town Ain’t Big Enough for Both of Us (1987)

Morten P har nå gitt låta nytt liv, fra god gammel puddelrock på engelsk i 87, til mere moderne Norsk pop/country nesten 30år etter første release. Nå med tittelen" Byń E Ikke Stor Nok For Oss To"

    

Live fra NRK -  Byń E ikke Stor Nok For Oss To - 

Rockń roll - 

Knut ......

Bestilles Her

Les mer …

Siden hennes debut album i 2014 har kjemien med britiske produsenter blomstret. Dette har ført til elektro-pop låter som Keep On Movin (mars 2016) og den nylige utgitte Queen. Til sammen er disse låtene allerede streamet over 400.000 ganger på Spotify. Hennes siste singel "QUEEN" er også anbefalt og listet i Europa av Apple Music og Deezer.

Den britisk-canadiske super gruppa All Saints hørte låtene hennes og likte de så godt at de inviterte henne med som gjest på sin ”Red Flag” UK turne nå i høst.  Turneen gikk over 10 utsolgte utsolgte konserter i England og Skottland til strålende kritikker.

 .

                                                                    KEEP ON MOVIN      -           INTO U   -     BESTILLES HER

Les mer …

PLUMBO Presseskriv 2016

2016  blir et år med mye ny musikk fra PLUMBO I god tradisjon følger bandet opp slagere som Møkkamann, Ola Nordmann  og Rådebank.

13. mai slippes det nytt album, og en smakebit  er allerede ute på digitalmarkedet, med låtene «Tennplugg» og « La bjella slå».  

Plumbo blander sjangere som folk, boogie, pop, og rock, og musikken  betegnes ofte som festrock.

Plumbo er et rutinert liveband, med bredde, variasjon og ikke minst godt «trøkk». Pur  spilleglede, scene entusiasme og allsang, hører med på konsertene.

Bandet vant Spellemannsprisen for «Årets hit» i 2012, og siden har musikken blitt allemannseie, med appell som dekker minst  tre generasjoner. Bandet har mottatt en rekke platina  og gulltrofeer, og har til sammen ligget 60 uker på VG lista.  

Lørdag 14 mai, blir det album slipp på Stena Line, et stort Plumbo cruise», hvor bandet vil presentere sitt nye album. 

 

                                                                      Bestilles Her

Les mer …

Halvannet år etter at Kelner med singelen «Deeper» ble en hit på britiske diskoteker, med 20. plass på Commercial Pop Top 30 som resultat, er Kenneth Gutterup og JP Paulsen tilbake med britpopballaden «Nothing Is Real». Siden den gang har guttene signert med Donkeyboy-bakmann Arne Aronsen, og jobbet i hele fire studioer i Oslo og London.

Forrige gang var det britiske Bimbo Jones som sto for produksjonen. Også denne gangen har Kelner engelskmenn med på laget. Men mens «Deeper»- produsentene var mest kjent for å lage dansbare remikser av låter til artister som Britney Spears, Lady Gaga, Miley Cyrus og Rihanna, er det det legendariske London Session Orchestra som får sette sitt preg på «Nothing Is Real». I høst var nemlig guttene over i ærverdige Angel Studios i London og spilte inn med det 22-mann store strykeorkesteret, med arrangement av Dave Stewart. Den norske produsenten, George Tanderø fra Living Room Studios i Oslo, er imidlertid heller ingen hvem som helst: James Morrison, Lene Marlin, Travis, CC Cowboys og A-ha er blant dem han har jobbet med. Og mens vi snakker om A-ha: Morten Harket har selv bidratt med kreative innspill på «Nothing Is Real». Singelen er masteret i Euphonic Studios i Memphis av Grammy-vinner Brad Blackwood.

«Nothing Is Real» er en sår kjærlighetsballade bygd opp rundt Kenneths karakteristiske vokal med JPs pianospill som bakteppe. Både singelen og videoen, regissert av Hong Kong-baserte Thomas Sandfield, release 20. mars på Soundbay Records.

Hvem husker ikke …  Det va`kke min skyld  ?....

Ole gjør nå div event på forespørsel

 

 Før

   OG Nå.....

 

 

Les mer …

Soul City  m/ ODD RENE ANDERSEN

Groovy soulmagi, udødelige hitlåter og ekstatisk stemning. Det er oppskriften når Odd René Andersen tar med seg ni toppmusikere og dukker ned I noe av den kuleste og mest dansbare musikken som er laget .

Etter å ha endevendt katalogen til plateselskapet Tamla Motown gjennom to utsolgte sesonger med showet My Motown, tar Odd René Andersen for seg hele den amerikanske soultradisjonen når han åpner portene til Soul City.

Det betyr gospel-og-blues-soul av gudfar Ray Charles, den klassiske soulen fra arkivene til plateselskapene Stax og Atlantic, James Browns soulfunk, 70-tallets discosoul og heavyfunk, udødelige klassikere fra Michael Jackson, Jackson 5 , Amy Winhouse´retrosoul  og  Pharrell Williams ´nåtidshippe funky R & B  - pop.

Bestilles Her

 

Les mer …

 Tider skal komme" er Bjølsen Valsemølles 9.album. Albumet inneholder 10 nye låter signert Trond Ingebretsen.

Denne gangen er det de brennbare historiene som dominerer uttrykket på utgivelsen.

 "Israel det räcker nu!"

Trond ønsket å ha med en duettpartner på låten som i utgangspunktet het "Harde tider på Vestbredden". Han tok kontakt med den svenske legenden Michael Wiehe, og Wiehe sa ja til å bli med. Når Trond fortalte at låten handlet om Palestina-spørsmålet og hvorledes undertrykkelse og hat føres videre, var beskjeden fra svensken klar; Låten skal hete "Israel det räcker nu!" - og sånn ble det.

I tillegg til Wiehe har Bjølsen Valsemølle med seg enda en sterk gjestartist på sitt nye album; Rudolf Nielsen-tolkeren Jon arne Corell er med som vokalist på låten "Tjuvholmen"

 

Historiene

Musikalsk beveger Bjølsen seg denne gangen inn i en del nye og varierte landskaper, uten å miste kontakten med den staute, stolte, sjelefulle og melodiske rocken som er bandets varemerke.

De sterke brennbare låtene er preget av historiene låtskriver Trond vil fortelle.

Tittelsporet på "Tider skal komme" er Tronds hyllest til barnebarnet sitt. En gutt født i kjærlighet over landegrensene, med de gleder og sorger det fører med seg. "En helt vanlig mann" tar for seg norsk våpen-produksjon og våpen-eksport. "Menn i mørket" er tilegnet Osvald-sabotørene. "Ekte mannfolk skyter ikke ul" er om ulovelig ulvejakt og "Tjuvholmen" og "Wyoming" inneholder sterke tidsbilder. Albumet har også en låt om den gangen Jim Morrison og Trond satt ved siden av hverandre på Miles Davis konsert. "Marit fra Rognes" er om å avslutte livet med stil og verdighet og hyller en stor kvinnelig skiløper, "Da regnet kom" behandler den vanskelige kjærligheten.

 

"Tider skal komme" er et varmt og sterkt album fra et band som har en historie som går mer enn førti år tilbake i tid.

Bjølsen Valsemølle er:

Trond Ingebretsen, sang, gitar og munnspill,

Leif Ottesen, gitar og kor

Endre Christiansen, orgel, piano og synth,

Lars Aas Hansen, bass og kor

Finn Lilleseth, trommer og kor

 

 

-Bestilles her- 

 

 

Han har spilt Norge rundt som trubadur i 15 år, men Elling Hem  fra Sandefjord ville noe mer. Sammen med produsent Henning Hoel Eriksen slipper Elling neste uke sitt første album med tittelen ”Fra og med nå”. Dette er en samling knall-låter som spenner seg fra rocka-uptempo til rolige ballader med klaver-akkompagnement.

                                                             -Bestilles her-

Oslo-gruppa Babel Fish har gitt ut to album og vunnet en Spellemannpris. De kan også skryte av topp 10 hits i både Spania, Japan, Malaysia, Singapore og Norge. Nå håper de å gjøre comeback i MGP med det de anser som den beste låta i karrieren, den strålende “Depend on me”.

Les mer …