Siste nyheter

Oslo-gruppa Babel Fish har gitt ut to album og vunnet en Spellemannpris. De kan også skryte av topp 10 hits i både Spania, Japan, Malaysia, Singapore og Norge. Nå håper de å gjøre comeback i MGP med det de anser som den beste låta i karrieren, den strålende “Depend on me”.

Babel_Fish_st

Babel Fish opptrer i andre delfinale i Florø 22. januar. Låta blir tilgjengelig for salg dagen før, altså fredag 21. januar.

FØLG BABEL FISH PÅ FACEBOOK

Tarjei Van Ravens (40), Odd Jensen (41), Simon Malm (37) og Halvor Holter (41) har spilt sammen siden slutten av 80-tallet, men det var hiten “Mania” som virkelig fikk fart på karrieren i 1997. Det tok imidlertid litt tid før de landet på et bandnavn, og Babel Fish er hentet fra Douglas Adams sin bok “Haikerens guide til galaksen”.

Adams sin Babel Fish er en dekoder som, hvis man putter den i øret, gjør at man kan forstå alt som blir sagt på ethvert språk.

Selv om gutta har turnert med kjente band som The Corrs, Barenaked Ladies og Waterboys har de alltid hatt et øye på Melodi Grand Prix, og gleder seg til å være med selv.

Alle gutta i bandet har nå fått barn, og MGP-bidraget “Depend on me” er en kjærlighetssang skrevet av fedrene, til sine barn. – Jeg liker tanken på at de får et stykke musikk som jeg har lagt sjelen min i, og som vil finnes etter at jeg har sluttet å eksistere, sier vokalist Tarjei Van Ravens.

BABEL FISH PÅ SPOTIFY

BABEL FISH I WIMP