Siste nyheter

Noen av våre Artister

PRESSESKRIV – KJETIL FLATLAND

Telemarkingen Kjetil Flatland er en lovende artist, som i 2017 slipper albumet ”Hyttetankar” på Grappa Musikkforlag. Med dette debuterer han med egne tekster. 

Med bred erfaring fra prosjekter i store deler av verden tar han tak i aktuelle problemstillinger, og plasserer dem i nære og kjente omgivelser. Friluftsmannen leverer et lydlandskap; der det vokale og det instrumentale utfyller hverandre i stemningsfulle uttrykk. Gjennom ord og toner ønsker Flatland å formidle gode holdninger om kultur, friluftsliv og mellommenneskelige relasjoner – med en grunnleggende tro på at alt henger sammen. 

 Med seg har han et kobbel av musikere av ypperste klasse:

Helge Wahl Flatland – tangenter

Vegard Ringsby Hasselgård – gitarer 

Ellen Brekken – bass 

Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Kjetil Flatland – vokal og saksofoner

Avhengig av budsjett kan en konsert med Kjetil Flatland bookes i alle størrelser fra duoformat til fullt band.

 

                                                             Bestilles Her

 

For ti år siden lå JP Paulsen sammenkrøpet på stuegulvet, nedtynget av byrden over å ha droppet ut av skolen, havarert et ekteskap, og lagt musikken på hyllen etter å ha forlatt det konservative religiøse miljøet han hadde vært så aktiv som lovsangsleder i. Han kommer til å tenke på Leonard Cohens ord – «There is a crack in everything, that’s how the light gets in – og innser at han er i ferd med å grave sin egen grav. I behov for et lysglimt å strekke seg mot, skriver han ned et navn på en lapp, bretter den, og gjemmer den på et hemmelig sted.

Ti år senere, har JP som låtskriver og utøver medvirket på 40 utgivelser, skrevet sanger som har blitt spilt på radio i fire kontinenter, og i tillegg til å ha utgjort femti prosent av popduoen Kelner jobbet med noen av Norges fremste artister. En dag kunne han til og med finne frem lappen han hadde gjemt bort den dagen for mange år siden, og krysse av for at han hadde fått gleden av å jobbe med personen hvis navn sto på lappen som en påminnelse om hva det er mulig å oppnå dersom man bestemmer seg for å midt i mørket finne et lysglimt å strekke seg mot. Den tidligere drop-out-eleven har parallelt med alt dette også utdannet seg til lærer, og er ved siden av musikken involvert i et pionerprosjekt som tar sikte på å hjelpe elever i faresonen for å falle ut med å fullføre.

Når JP Paulsen nå debuterer som soloartist, er det for å synge de sangene som er for personlige til at han har kunnet gi dem til andre. På selvproduserte A Cripple On The Run trakterer han de fleste instrumentene selv, men har i tillegg fått god hjelp av medprodusent Eivind Kløverød på perkusjon, og amerikanske Jerry Geraldi på munnspill. Singelen slippes sammen med en musikkvideo 3. mars. 

 

                                                                   Bestilles Her..

Benedicte Adrian m / Band

Benedicte Adrian er tilbake og vi booker nå festivaler og ellers hennes konserter for hele sommer perioden. Her serveres utdrag fra DOLLIE / DOLLIE DE LUXE - Which Witch – Henriette den VIII – Kate Bushs – Nightwish og hennes nye låter.

Det startet I 1979 da sendte hun og Ingrid Bjørnov inn en selvinnspilt kassett til NRK-programmet "Lydbandmix"; etter sigende bestående av et tonn Kate Bush-sanger, samt ABBAs "Summer Night City". Det var sistnevnte som ble spilt på radioen, og på bakgrunn av dette ble duoen tilbudt platekontrakt. De tok artistnavnet "Dollie (senere med "de Luxe"), og herfra gikk det strake veien til Spellemannspris, Momarkedet, Grand Prix, verdensutstilling-konserter, solistjobber, West End, musikaler, plater og TV-jobber. 

Hva sier pressen Etter Benedicte og hennes nye band først konsert.

 TERNING KAST 5 ( Jan Dahle)

Den store stemmen fra Oppsal – Sprudlende – stemmeprakt – god blanding av gode gamle og helt nye låter – og når Benedicte avslutter med så høye toner at nesten glassrutene sprekker da blir det gåsehud. Det Eneste man kan sette fingeren på er at konserten er litt kort...men da er det alt gått 1.5 time...

Benedicte er med i Åge Stens & Ammunition siste video. Wrecking Crew
                                             Bestilles Her

Les mer …

Eldar  hver Gang vi møtes 2017

Eldar Vågan er mest kjent som låtskriver og gitarist i Vazelina Bilopphøggers. Vågan har vært gitarist i Vazelina siden starten i 1979. Bandet har gitt ut 17 soloalbum og solgt flere 100 000 plater og hatt en rekke hits.

Vågan har også gitt ut to tre soloplater, Trøbbel (1982), En herre med bart (1985), Leva Livet (som Eldar i en Elvis film) (2012).

Med «Je har itte bruk for giftering» som den kanskje mest kjente. Eldar Vågan er humørsprederen i Vazelina og på scenen. Så en kveld med Eldar kan du nok forvente gode historier, Vazelina låter, eget materielle og kanskje noen overraskelser….

                                                                        Bestilles Her

Les mer …

JØRN HOEL – Tett på, hver gang!

 Enkelte artister har evnen til å levere full pakke hver gang de opptrer. Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, historie unike opptredener i ulike tv-sammenhenger har den folkekjære artisten blitt en ekte klassiker.

 Du så han på «Hver gang vi møtes» i vinter. Hvordan han bød på seg selv og sitt smittende humør, og bidro til den gode stemninga på gården, samt  fortellergleden som traff seerne hjemme i stua. Etter at han leverte et par strøkne versjoner av «Spinnvill» (Admiral P), og «Tørr ikkje se dæ igjen» (Unni Wilhelmsen), toppet han det med en rå versjon av «Superhero»( Eva & the Heartmaker). I det siste programmet ble vi også kjent mennesket bak artisten, gjennom sterke og rørende historier. Skal denne «tett på» stemningen overføres til konsertene dine?

 Ja, det ble en del sterke øyeblikk. Det er jo ofte slik med livshistoria til folk, de rører hver gang. Særlig hvis de er fortalt på en ekte måte. Enkelte minner kommer fortsatt under huden på meg, og det tror jeg publikum merker. Sangene blir dermed så utrolig mye sterkere, når man får høre storyen bak.

– Så planen er å ta med den feelingen på scenen fremover. De gangene jeg spiller i en naken solo versjon er det lettest å få til. Andre konserter gjør jeg med bandet mitt, og da er det trøkket og groovet som rår.

 

                                                            Bestilles Her

Les mer …

Høsten 2014 tok Kaia et stort personlig valg. Hun brøt med alle tidligere samarbeidspartnere og dro til Stockholm. Vekk fra alle jazz akkorder og nylonstrengs gitarer,

 jeg har alltid vært inspirert av mine svenske kolleger” –

Kaia, Melissa Horn førte henne til Ola Gustafsson, som produserte ”Det eneste jeg vil” 2014.  Gustafsson fikk Kaia nærmere hennes personlige uttrykk og musikalske røtter.

 Tekstene til Kaia har aldri vært så nære og ærlige som nå, hun tar opp perioder i hennes liv som: Oppbrudd, trekantdrama, nye forhold, hjertesorg, og lykke.  Hennes neste album kommer ut høsten 2015, albumet er mørkere i et tyngre univers.

”Jeg startet på en måte som gamlis, og det har vært naturlig prosess for meg å bli yngre og yngre.”- Kaia

 Johan Persson har ikke bare vært Produsent og arrangør på denne plata men også en mentor for Kaia, han har utfordret henne emosjonelt, hennes stemmebruk, tekstuttrykk og blitt hennes musikalske sjelevenn.

Det har vært en gave å jobbe med han..  Kaia

.

Bestilles Her

 

Les mer …

Magnus Grønneberg ( Solo ) spiller alle  CC Cowbots hitene 

Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelser fra langtridende CC Cowboys og, i tillegg, to soloalbum.

-Bestilles her-

 

Åge Sten Nilsen  - Norges beste Queen tolker  ”The show goes on !”Et forykende ROCKESHOW hvor en av Norges største vokalister fortsetter sin hyllest til supergruppa ”QUEEN” i tillegg til andre legendariske rockeband som T.REX, WINGS og MEAT LOAF..

Showet inneholder også flere låter fra hans nye knallsterke album ”GLAMUNITION” og fra hans tidligere suksesser med WIG WAM.
Med seg på scenen har supervokalisten ryggraden fra bandet som har imponert Norges musikkpublikum i forestillingen ”THE SHOW MUST GO ON !”  
 

ÅGE STEN NILSEN og hans AMMUNITION Nå også klare for MGP 2017

ÅGE STEN  NILSEN &  AMMUNITION består av :
VICTOR CITO BORGE- bass ERIK MÅRTENSSON - gitar ÅGE STEN NILSEN - vokal
JON PETTERSEN -gitar LASSE FINBRÅTHEN -keyboard MAGNUS ULFSTEDT -trommer


Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum SHANGHAIED world wide i januar 2015, og er nå klare med sin oppfølger som kort og godt har fått tittelen AMMUNITION. Albumet slippes senere i år.
AMMUNITION har allerede rukket å etablere seg i det internasjonale rockemiljøet, og har vakt oppsikt såvel i Sveits, Sverige, Spania og England som i Norge i løpet av sin første turnè. AMMUNITON gjestet også USA for første gang i Oktober på den stjernespekkede festivalen Rock N Skull i Chicago. Vokalist Åge Sten Nilsen er for øvrig invitert til festivalen nok en gang for en opptreden under årets festival med navn som
ACE FREHLEY, LITA FORD, STEEL PANTHER på plakaten.
Det planlegges nå en rekke konserter i inn- og utland senere i år i forbindelse med albumslipp, samt en lang turnè i 2018,

WRECKING CREW

 


-Bestilles Her-

 

Stephen Ackles . Artisten man alltid må regne med , når lysene tennes på scenen og musikken begynner å pulsere… Da våkner entertaineren  Stephen Ackles

Stephen Ackles begynte sin musikalske karriere for 31 år siden. Siden den gang har Stephen spilt inn 15 album / CDèr. Tre av disse er blitt spellemann nominert, og hyllet i pressen i inn og utland.  ” If This Ain't Music ”   ble kåret til "Best Country Album  1991

 

SA_Live.jpg

Les mer …

Gil Bonden er kjent fra bl.a. Polyester, som har vært husband i NRK serien Popstokk. For den som ønsker en glamorøse stjerne-opptreden under middagen, kan denne duoen anbefales på det varmeste, med sine sofistikerte arrangementer på kjente poplåter (…og juleklassikere, nå er det er tid for den slags!)

                                                             

Les mer …

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig følsomme & vakre stemme og storslagne vokalprestasjonerI 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.

16394-paal-flaata.jpg

Les mer …

Jens Pikenes og Penthouse Playboys gjentok sin vanvittige rekord med fire utsolgte julekonserter på Rockefeller i 2012. Nå for attende gang! Og for fjerde år på rad ble det ville tilstander på toppen av Grefsenkollen i juni med Eggum/Sivertsen og Postgirobygget som oppvarmingsartister.

 

Portrett_a_la_James_Bond.jpg

Les mer …

Stråmenn er kameratgjengen som tok backingbandet til et nytt nivå i norsk størrelse. Grunnlaget ble lagt på sommerturnéer med Idol, Gylne Tider og Norske Talenter i årene 2005-2008 og det satte bandet på kartet som et sterkt backingband og samtidig et orkester med identitet. Det er nettopp identiteten og grundigheten som kjennetegner Stråmenn som i disse dager er aktuelle med TV-serien ”Hver gang vi møtes” på TV2, hvor artister som (Jan Eggum, Halvdan Sivertsen, Anne Grete Preus, Vinni, Bertine Zetlitz, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen), Ole Paus, Morten Abel, Anita Skorgan Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Kurt Nilsen og lene Malin, tolker hverandres låter. Stråmenn skapte begeistring blant artistene i pre-produksjonen og på innspillingen med sin utstrakte kreativitet, musikalitet, og tilstedeværelse på de totalt 50 sangene som ble spilt inn.

 frontpage1.jpg

Les mer …

 * Begynte å spille piano og hadde sin første offentlige opptreden som femåring i Gøteborg konserthus.

 * Ble opptatt i Nrks jentekor i 1968 under ledelse av Marie Foss og deltok i mange større TV produksjoner med koret, også som solist. (bla hovedrollen i "Lille Idas blomster").

* Var med å vinne "The Silver Rose Bowl" (som betyr beste kor, uansett klasse) i den verdensomspennende korkonkurransen "Let the people sing" med Nrks Studiokor i 1972.

* Som 14 åring ble hun oppdaget i Tv programmet Hylands hørna i 1972, da hun spilte klassisk piano. Ble "Ungdommens pianomester" samme år. Var elev av Stanislav Knor og Synnøve Løchen.

* Har mellomfag musikkvitenskap fra UiO og er faglærerutdannet på klaver fra Barrat Due.

* Har siden 16 års alder livnæret seg som artist, musiker og låtskriver.

Anita_Skorgan.jpg

Les mer …

 Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig følsomme & vakre stemme og storslagne vokalprestasjonerI 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.

Les mer …

NYE HOT CLUB DE NORVÈGE ER DEN BESTE NOENSINNE og vi har etterhvert opparbeidet et STORT publikum rundt om i verden. I år har vi dessuten fått med supergitaristen Stian Vågen Nilsen (ex. Jazzbanditt) i bandet, i tillegg til veteranene Finn Hauge (munnspill/fiolin), Svein Aarbostad (bass) og undertegnede (gitar). akkurat nå holder vi på å spille inn en NY plate, og det skrives en BOK om våre fantastiske 37 år på veien! På konsertene våre er det som regel fullt hus, og publikum favner alle aldersgrupper, fra unge ekstremgitarister til bestemora til Tanta til Beate. Innimellom låtene forteller vi historier om musikken vår og om Django Reinhardt, samt en og annen vits - humor hører med! 

I VÅR NYE, RØDE TURNÉBUSS reiser vi rundt medbringende alt nødvendig utstyr, og er svært fleksible. Vi rigger opp utstyret (full PA) på ti minutter, er selvdrevne og lette å ha med å gjøre. Vi kan spille hvor som helst og nå planlegger vi en sammenhengende turné gjennom hele landet . Etter å ha vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet vet vi at det enkleste ofte kan være det beste. Derfor har vi nå antakelig satt verdensrekord i turnering, men spiller hver kveld som om det skulle være den siste! Bli med på eventyret – ta kontakt dersom du ønsker skikkelig Djangomusikk med Hot Club de Norvège i 2017!     

HOT CLUB DE NORVEGE består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill og fiolin), Stian Vågen Nilsen (gitar), og Svein Aarbostad (bass)

                                                             -Bestilles Her- 

 

Nytt albm  "Sjelevenn " Slippes 29 august 2014

De siste årene har Steinar og Monika spilt flere hundre konserter sammen. Turneèn ”Dobbelt Norsk”  ble til etter at de begge hadde utgitt sine første norskspråklige plater. De to artistene utfyller hverandre musikalsk. Stikkord her er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og ærlige låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse. Musikerparet giftet seg i Telemark, 31 august 2013. Samarbeidet har resultert i mange nye låter fra de to som begge er velsignet med et stort låtskrivertalent. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og treffer lytterne rett i hjertet. Albumets ” Sjelevenn” er et norskspråklige album i singer-songwriter tradisjonen, for de meste nyskrevne låter men også noe oversettelser. 

Norges mest kjente ”cowboy”, Steinar Albrigtsen, startet som plateartist i 1990. Debutalbumet ”Alone too long” satte fart i country interessen hos mange nordmenn, og han solgte utrolige 180.000 av denne plata. Musikkritikere og andre musikkelskere utpekte Steinar til ”mannen som plasserte countrymusikken tilbake til der den skulle være”. 

Les mer …

En aften med Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen er som et musikalsk gullbryllup!

En kombinasjon av tostemt musikalsk kirkurgisk presisjon og en mimrestund for de som elsker akustisk musikk!

Barndomsvennene Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen har blitt et begrep hos det norske folk, hver for seg som soloartister, og noen ganger sammen i sin duo. 

Det startet hjemme i Tromsdalen, i 13-14-års alderen. Jeg skulle lære Steinar en ny låt jeg hadde laget, og ved en feiltagelse begynte plutselig Steinar å synge to-stemt. Vi syntes det var så kult, at vi begynte å gjøre dette enda mer. Tilslutt ble alle sangene slik, og vi var blitt en duo,humrer Jørn.

Vi elsket Crosby, Stills,Nash&Young, Simon&Garfunkel, og akustisk musikk som passet å spille på kassegitarer, for det var jo det vi hadde selv,forteller Steinar. Men dere har jo også bakgrunn fra mer rockete musikk også? .....Vi spilte Rhythm and Blues, amerikansk rock, country, blues og bluegrass. Da vi sammen ga ut albumet ” Get together” i 1997, reiste vi rundt med et fullt band, og det var kjempe tøft. Men vi har alltid vendt tilbake til det nakne akustiske lydbildet. Det er kanskje det som likevel ligger oss nærmest. Det er det utrykket vi vil rendyrke på denne kommende platen vi lanserer til høsten. Vi tar utgangspunkt i våre stemmer og to gitarer, så vil vi leke oss litt med andre instrumenter, uten at vi inviterer et helt band i studio. Et mer nakent musikalsk uttrykk er det vi ønsker, i retning av tidlig Simon & Garfunkel.

Det er fantastisk å ha en del låter som publikum liker og som de forbinder med deg. Sanger som løfter stemningen og skaper glede og en god stemning i konserten. Så kan de være med å synge eller bare sitte stille å nyte.

 Dere har begge opplevd en rekke ganger journalister som har skrevet etter konsertene deres, 

” intet sete var tørt”, hvordan opplevdes dette?
- Kjempe hyggelig. Det er jo fint for oss at det kommer publikum å hører på oss, og enda bedre at de liker det så godt at det fysisk kan merkes på dem, ler Albrigtsen.
- Men det er jo mest kvinner på konsertene deres?
- Det er jo egentlig veldig rart, for vi spiller jo skikkelig ”guttemusikk”, sier Jørn. Men det er fint at det kommer jenter og hører på, men vi er mest opptatt av det vi fremfører, og det passer for folk i alle aldersgrupper, også gutter.

Dere har i en årrekke reist rundt i Norge på kryss og tvers. Underholdt på alle steder det finnes hus og mennesker, fra kirker til kulturhus via brune puber og klubber. Er folk forskjellige rundt i Norge, og er det enkelte steder det er artigere å spille?
- Folk går rundt å drasser på de samme problemene om det er på Lindesnes eller om det er i Hammerfest. Man sliter i hverdagen med mye av de samme problemene, og man er lykkelig også på de samme primissene, stort sett. Det er klart at det er små nyanser av forskjeller fra sted til sted, men det er stort sett kjempe hyggelig å spille overalt i Norge., forteller Steinar.

- Publikummet har mye å si når de sitter i en konsertsal, fortsetter Jørn. Det er, på mange måter, de som avgjør om kvelden skal bli vellykket. Uten kanskje å vite det, eller å tenke over det, så sitter publikum med jokeren i ermet. Når de ønsker det, så er de med å løfter oss til nye høyder, ved å gi oss respons og stemning fra salen. Det er de gangene det blir magisk og spesielt artig for oss å spille. Da glemmer man hvor man er, sier Jørn ettertenksomt.

Hvordan klarer man å finne inspirasjon og motivasjon etter så mange år på veien?
Jeg tror det går i bølger. I perioder er man lei jobben sin, og man merker motgang. Andre ganger så kan man velte seg i spilleglede og pågangsmot, og da er denne type jobb ekstra artig å kjenne disse følelsene komme ut av deg. Fordi man opplever umiddelbar respons i form av publikum. Det gjør jo ikke en baker eller en rørlegger. Samtidig er det godt å ha musikken når man trenger trøst, eller når man kjenner gleden boble over i seg, smiler Steinar.

Dere har kjent hverandre siden 6-7 års alderen. Og har spilt sammen i alle disse åra, er dere ikke lei av hverandre?
- Vi er blitt som et gammelt ektepar. Vi har aldri kranglet. Vi ler av de samme tingene. Og vi kjenner hverandre så godt at noen ganger så trenger vi ikke å snakke til hverandre, vi vet hva den andre tenker på, avslutter de samstemt.

Diskografi:

Hoel&Albrigtsen - Get together – 1997 (warner music)

Jørn Hoel - Ubarbert – Polydor 1982
Varme ut av is – Polydor 1987
Det ingen andre får – Polydor 1988
Love will make you do things that you know is wrong – Decca 1989
Kjærlighetens teater – Polydor 1991
Leapin’ Lizards – Parlaphone/EMI 1993
Jørn Hoel’s beste “Æ så mæ tilbake” – Polydor 1994
Soulsville - Warner Music 1995
En blå løk – Warner music 2000
Jørn Hoel’s Heteste – Warner music 2006
På grunn av dæ – Playground 2007

Steinar Albrigtsen - Alone too long – Norsk plateproduksjon/BMG 1990
Bound to wander - Norsk plateproduksjon/BMG 1992
Big storm comin’ (med Tom Pacheco) - Norsk plateproduksjon/BMG 1993
The trobadour - Norsk plateproduksjon/BMG 1994
Life is good - Norsk plateproduksjon/BMG 1996
Now and then – Norsk Plateproduksjon/BMG 1998
Nobodies (med Tom Pacheco) – Norske Gram 2000
Stripped – Norske Gram 2001
Bop`N Roll – Gramofon/Bare Bra Musikk 2006
Moment of Peace – Sony Music/MBMG 2007

Ny plate Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen 2009

-Bestilles her-

 

Claudia Scott- «Follow the Lines»

 

Claudia Scott har lenge vært ansett som en av Norges fremste sangere/ låtskrivere innenfor utrykket som i dag best betegnes som Americana, countryinfluert musikk som også har tatt opp i seg elementer fra bluegrass, gospel, soul og rock.  Engelskfødte Scott vokste opp i Bergen med en far som var pioner innen countryfeltet i Norge og debuterte som 11 åring med en oppsiktsvekkende tolkning av «Jackson» på en av farens plater. 

               
 «Follow the Lines» er Claudias femte soloalbum og det har gått åtte år siden det forrige, «John Clare´s Dream», kom ut.Albumet er spilt inn i Velvet Recording Studios i Spydeberg og det er produsert av Claudia og produsent, studiotekniker (og musiker) Lars Voldsdal. Med «Follow the Lines» krever Claudia med eleganse og autoritet  tilbake sin rettmessige plass  som førstekvinne i dette stadig tettere feltet av moderne, norsk musikk. Tittelkuttet på albumet, som er ute som singel, er en galopperende groovy, og samtidig svært fengende, rocker der Claudias egne gitarlinjer følges av ytterligere tre gitarister; El Cueros Øyvind Blomstrøm og Jørn Raknes, samt produsent Voldsdal på markant tremologitar. Resultatet signaliserer med all tydelighet at «Follow the Lines» bringer Claudia tilbake til kombinasjonen av melodiøsitet og kraft som gjorde solodebuten, «Flowers & Thorns», og hitsingelen «Heard you on my radio» så oppsiktsvekkende i 1992.

Les mer …

Odd Rene er viden kjent gjennom mange plateinnspillinger , TV og alle sine opptredener, konserter, og forestillinger.

Mange artister ønsker at de hadde et snev av Odd Renes stemmeprakt og musikalske uttrykk. Dette er en artist av en kaliber som ikke er dagligdags i Norge.

Les mer …