Siste nyheter

Noen av våre Artister

Ivar Christian Johansen (f. 28.04.76), artist, låtskriver, journalist og programleder fra Tolvsrød i Tønsberg. Han var en av grunnleggerne av Jaga Jazzist, og opplevde overraskende suksess da han under artistnavnet Ravi rappet på Folk & Røvere-albumet Bagateller (2002). Han utviklet sin særegne og originale rapstil videre, og albumet Den nye arbæidsdagn (2005) og singlene Tsjeriåu (2005), Neste såmr og Ås to i Osjlo (begge 2006) toppet alle VG-lista.

 

Johansen begynte å spille piano da han var sju år gammel, og fra han var 15 år spilte han også trompet i Presterød skolekorps. Da han var 18 år, begynte han i Tønsberg Musikkorps av 1919 (populært kalt 1919), der han ble kjent med trommeslageren Martin Horntveth.

I 1994 stiftet kompisene det alternative storbandet Jaga Jazzist. Johansen spilte trompet og tangenter og var en viktig drivkraft i bandet, som i årene før og etter tusenårsskiftet ble kjent for sin nyskapende miks av jazz, elektronika, rock og filmatiske stemninger. Parallelt med Jaga Jazzist jobbet han som journalist i Lokalavisen Tønsberg, Gjengangeren, Musikkorpsavisa og programheftet til osloklubben Blå. Han var dessuten altmuligmann på Blå, og har også studert litteraturvitenskap og musikkvitenskap.

 Musikkbransjen visste ikke helt om den fengende og irriterende låta var spøk eller alvor …

I 2000, etter innspillingen av A Livingroom Hush (2001), takket Johansen overraskende for seg idet Jaga Jazzist sto på terskelen til et internasjonalt gjennombrudd. Det samme skjedde i bandene Briskeby og The Jessica Fletchers, der Johansen tok sitt keyboard og gikk rett før bandene fikk sine gjennombrudd i henholdsvis 2000 og 2003.

E -Ore ... sees her                                     Bestilles Her :)

 

Les mer …

Den Store Stemmen står i fokus når Rita Eriksen synger seg inn i Eva Cassidys sjelfulle, musikalske univers. I denne konserten får vi oppleve Rita Eriksens fulle register – slik hele Norge stemte henne fram som den første vinneren av NRKs Stjernekamp.

Med sin klokkeklare røst bergtok Eva Cassidy en hel verden med sine tolkninger av nyere amerikanske klassikere fra 1960-, 70- og 80-tallet. Rita Eriksen er en beslektet sjel. Hun vokste opp i samme tiår som Eva Cassidy og har hentet inspirasjon i det samme musikalske landskapet – fra soul til blues, folkemusikk til pop.

Bundet sammen med innblikk i musikalske forbilders liv, byr Rita Eriksen i denne konserten på klassikere som Fields Of Gold, Over The Rainbow, God Bless The Child, What A Wonderful World, Time After Time, Autumn Leaves og selvsagt Songbird.

Medv. Rita Eriksen & trio
Varighet cirka 1,5 time uten pause

Om Rita Eriksen

Etter å ha gått til topps i NRKs Stjernekamp  høsten 2012 kan Rita nå smykke seg med tittelen “Norges Ultimate Entertainer”  Det er en tittel som har fått fart på konsertvirksomheten i år. Og det i et år hvor hun feirer 25 års-jubileum som artist!

 Etter en solo-utgivelse i 1988, valgte Rita å heller inngå et samarbeid med sin bror Frank og søskenduoen ERIKSEN var  Ritas hovedprosjekt fra 1992 til 1998.  I de årene de ut fire sterke album; «Two Blue» (1992), «The Water is Wide» (1994), «Alt Vende Tebage» (1995) og «Blåmandag» (1998) og etablerte seg som noen av Norges mestselgende artister.   ERIKSEN fikk Spellemannprisen for «Two Blue» og ble nominert for «The Water Is Wide» og «Alt Vende Tebage». ERIKSEN blir spilt mye på norsk radio og spesielt deres versjon av den kjente Alf Prøysen melodien «Sønnavindvalsen» og den irske folketonen «The water is wide» gjorde ERIKSEN til allemannseie i Norge.

                                                          Bestilles Her                              Foto  Ronnie Larsen

Les mer …

PRESSESKRIV – KJETIL FLATLAND

Telemarkingen Kjetil Flatland er en lovende artist, som i 2017 slipper albumet ”Hyttetankar” på Grappa Musikkforlag. Med dette debuterer han med egne tekster. 

Med bred erfaring fra prosjekter i store deler av verden tar han tak i aktuelle problemstillinger, og plasserer dem i nære og kjente omgivelser. Friluftsmannen leverer et lydlandskap; der det vokale og det instrumentale utfyller hverandre i stemningsfulle uttrykk. Gjennom ord og toner ønsker Flatland å formidle gode holdninger om kultur, friluftsliv og mellommenneskelige relasjoner – med en grunnleggende tro på at alt henger sammen. 

 Med seg har han et kobbel av musikere av ypperste klasse:

Helge Wahl Flatland – tangenter

Vegard Ringsby Hasselgård – gitarer 

Ellen Brekken – bass 

Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Kjetil Flatland – vokal og saksofoner

Avhengig av budsjett kan en konsert med Kjetil Flatland bookes i alle størrelser fra duoformat til fullt band.

 

                                                             Bestilles Her

Benedicte Adrian m / Band

Benedicte Adrian er tilbake og vi booker nå festivaler og ellers hennes konserter for hele sommer perioden. Her serveres utdrag fra DOLLIE / DOLLIE DE LUXE - Which Witch – Henriette den VIII – Kate Bushs – Nightwish og hennes nye låter.

Det startet I 1979 da sendte hun og Ingrid Bjørnov inn en selvinnspilt kassett til NRK-programmet "Lydbandmix"; etter sigende bestående av et tonn Kate Bush-sanger, samt ABBAs "Summer Night City". Det var sistnevnte som ble spilt på radioen, og på bakgrunn av dette ble duoen tilbudt platekontrakt. De tok artistnavnet "Dollie (senere med "de Luxe"), og herfra gikk det strake veien til Spellemannspris, Momarkedet, Grand Prix, verdensutstilling-konserter, solistjobber, West End, musikaler, plater og TV-jobber. 

Hva sier pressen Etter Benedicte og hennes nye band først konsert.

 TERNING KAST 5 ( Jan Dahle)

Den store stemmen fra Oppsal – Sprudlende – stemmeprakt – god blanding av gode gamle og helt nye låter – og når Benedicte avslutter med så høye toner at nesten glassrutene sprekker da blir det gåsehud. Det Eneste man kan sette fingeren på er at konserten er litt kort...men da er det alt gått 1.5 time...

Benedicte er med i Åge Stens & Ammunition siste video. Wrecking Crew
                                             Bestilles Her

Les mer …

Eldar  hver Gang vi møtes 2017

Eldar Vågan er mest kjent som låtskriver og gitarist i Vazelina Bilopphøggers. Vågan har vært gitarist i Vazelina siden starten i 1979. Bandet har gitt ut 17 soloalbum og solgt flere 100 000 plater og hatt en rekke hits.

Vågan har også gitt ut to tre soloplater, Trøbbel (1982), En herre med bart (1985), Leva Livet (som Eldar i en Elvis film) (2012).

Med «Je har itte bruk for giftering» som den kanskje mest kjente. Eldar Vågan er humørsprederen i Vazelina og på scenen. Så en kveld med Eldar kan du nok forvente gode historier, Vazelina låter, eget materielle og kanskje noen overraskelser….

                                                                        Bestilles Her

Les mer …

JØRN HOEL – Tett på, hver gang!

 Enkelte artister har evnen til å levere full pakke hver gang de opptrer. Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, historie unike opptredener i ulike tv-sammenhenger har den folkekjære artisten blitt en ekte klassiker.

 Du så han på «Hver gang vi møtes» i vinter. Hvordan han bød på seg selv og sitt smittende humør, og bidro til den gode stemninga på gården, samt  fortellergleden som traff seerne hjemme i stua. Etter at han leverte et par strøkne versjoner av «Spinnvill» (Admiral P), og «Tørr ikkje se dæ igjen» (Unni Wilhelmsen), toppet han det med en rå versjon av «Superhero»( Eva & the Heartmaker). I det siste programmet ble vi også kjent mennesket bak artisten, gjennom sterke og rørende historier. Skal denne «tett på» stemningen overføres til konsertene dine?

 Ja, det ble en del sterke øyeblikk. Det er jo ofte slik med livshistoria til folk, de rører hver gang. Særlig hvis de er fortalt på en ekte måte. Enkelte minner kommer fortsatt under huden på meg, og det tror jeg publikum merker. Sangene blir dermed så utrolig mye sterkere, når man får høre storyen bak.

– Så planen er å ta med den feelingen på scenen fremover. De gangene jeg spiller i en naken solo versjon er det lettest å få til. Andre konserter gjør jeg med bandet mitt, og da er det trøkket og groovet som rår.

 

                                                            Bestilles Her

Les mer …

Høsten 2014 tok Kaia et stort personlig valg. Hun brøt med alle tidligere samarbeidspartnere og dro til Stockholm. Vekk fra alle jazz akkorder og nylonstrengs gitarer,

 jeg har alltid vært inspirert av mine svenske kolleger” –

Kaia, Melissa Horn førte henne til Ola Gustafsson, som produserte ”Det eneste jeg vil” 2014.  Gustafsson fikk Kaia nærmere hennes personlige uttrykk og musikalske røtter.

 Tekstene til Kaia har aldri vært så nære og ærlige som nå, hun tar opp perioder i hennes liv som: Oppbrudd, trekantdrama, nye forhold, hjertesorg, og lykke.  Hennes neste album kommer ut høsten 2015, albumet er mørkere i et tyngre univers.

”Jeg startet på en måte som gamlis, og det har vært naturlig prosess for meg å bli yngre og yngre.”- Kaia

 Johan Persson har ikke bare vært Produsent og arrangør på denne plata men også en mentor for Kaia, han har utfordret henne emosjonelt, hennes stemmebruk, tekstuttrykk og blitt hennes musikalske sjelevenn.

Det har vært en gave å jobbe med han..  Kaia

.

Bestilles Her

 

Les mer …

Magnus Grønneberg ( Solo ) spiller alle  CC Cowbots hitene 

Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelser fra langtridende CC Cowboys og, i tillegg, to soloalbum.

                                                                           -Bestilles her-

 

Åge Sten Nilsen  - Norges beste Queen tolker  ”The show goes on !”Et forykende ROCKESHOW hvor en av Norges største vokalister fortsetter sin hyllest til supergruppa ”QUEEN” i tillegg til andre legendariske rockeband som T.REX, WINGS og MEAT LOAF..

Showet inneholder også flere låter fra hans nye knallsterke album ”GLAMUNITION” og fra hans tidligere suksesser med WIG WAM.
Med seg på scenen har supervokalisten ryggraden fra bandet som har imponert Norges musikkpublikum i forestillingen ”THE SHOW MUST GO ON !”  
 

ÅGE STEN NILSEN og hans AMMUNITION Nå også klare for MGP 2017

ÅGE STEN  NILSEN &  AMMUNITION består av :
VICTOR CITO BORGE- bass ERIK MÅRTENSSON - gitar ÅGE STEN NILSEN - vokal
JON PETTERSEN -gitar LASSE FINBRÅTHEN -keyboard MAGNUS ULFSTEDT -trommer


Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum SHANGHAIED world wide i januar 2015, og er nå klare med sin oppfølger som kort og godt har fått tittelen AMMUNITION. Albumet slippes senere i år.
AMMUNITION har allerede rukket å etablere seg i det internasjonale rockemiljøet, og har vakt oppsikt såvel i Sveits, Sverige, Spania og England som i Norge i løpet av sin første turnè. AMMUNITON gjestet også USA for første gang i Oktober på den stjernespekkede festivalen Rock N Skull i Chicago. Vokalist Åge Sten Nilsen er for øvrig invitert til festivalen nok en gang for en opptreden under årets festival med navn som
ACE FREHLEY, LITA FORD, STEEL PANTHER på plakaten.
Det planlegges nå en rekke konserter i inn- og utland senere i år i forbindelse med albumslipp, samt en lang turnè i 2018,

WRECKING CREW

 


-Bestilles Her-

 

Stephen Ackles . Artisten man alltid må regne med , når lysene tennes på scenen og musikken begynner å pulsere… Da våkner entertaineren  Stephen Ackles

Stephen Ackles begynte sin musikalske karriere for 31 år siden. Siden den gang har Stephen spilt inn 15 album / CDèr. Tre av disse er blitt spellemann nominert, og hyllet i pressen i inn og utland.  ” If This Ain't Music ”   ble kåret til "Best Country Album  1991

 

SA_Live.jpg

Les mer …

Gil Bonden er kjent fra bl.a. Polyester, som har vært husband i NRK serien Popstokk. For den som ønsker en glamorøse stjerne-opptreden under middagen, kan denne duoen anbefales på det varmeste, med sine sofistikerte arrangementer på kjente poplåter (…og juleklassikere, nå er det er tid for den slags!)

                                                             

Les mer …

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig følsomme & vakre stemme og storslagne vokalprestasjonerI 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.

16394-paal-flaata.jpg

Les mer …

 * Begynte å spille piano og hadde sin første offentlige opptreden som femåring i Gøteborg konserthus.

 * Ble opptatt i Nrks jentekor i 1968 under ledelse av Marie Foss og deltok i mange større TV produksjoner med koret, også som solist. (bla hovedrollen i "Lille Idas blomster").

* Var med å vinne "The Silver Rose Bowl" (som betyr beste kor, uansett klasse) i den verdensomspennende korkonkurransen "Let the people sing" med Nrks Studiokor i 1972.

* Som 14 åring ble hun oppdaget i Tv programmet Hylands hørna i 1972, da hun spilte klassisk piano. Ble "Ungdommens pianomester" samme år. Var elev av Stanislav Knor og Synnøve Løchen.

* Har mellomfag musikkvitenskap fra UiO og er faglærerutdannet på klaver fra Barrat Due.

* Har siden 16 års alder livnæret seg som artist, musiker og låtskriver.

Anita_Skorgan.jpg

Les mer …

 Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig følsomme & vakre stemme og storslagne vokalprestasjonerI 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.

Les mer …

NYE HOT CLUB DE NORVÈGE ER DEN BESTE NOENSINNE og vi har etterhvert opparbeidet et STORT publikum rundt om i verden. I år har vi dessuten fått med supergitaristen Stian Vågen Nilsen (ex. Jazzbanditt) i bandet, i tillegg til veteranene Finn Hauge (munnspill/fiolin), Svein Aarbostad (bass) og undertegnede (gitar). akkurat nå holder vi på å spille inn en NY plate, og det skrives en BOK om våre fantastiske 37 år på veien! På konsertene våre er det som regel fullt hus, og publikum favner alle aldersgrupper, fra unge ekstremgitarister til bestemora til Tanta til Beate. Innimellom låtene forteller vi historier om musikken vår og om Django Reinhardt, samt en og annen vits - humor hører med! 

I VÅR NYE, RØDE TURNÉBUSS reiser vi rundt medbringende alt nødvendig utstyr, og er svært fleksible. Vi rigger opp utstyret (full PA) på ti minutter, er selvdrevne og lette å ha med å gjøre. Vi kan spille hvor som helst og nå planlegger vi en sammenhengende turné gjennom hele landet . Etter å ha vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet vet vi at det enkleste ofte kan være det beste. Derfor har vi nå antakelig satt verdensrekord i turnering, men spiller hver kveld som om det skulle være den siste! Bli med på eventyret – ta kontakt dersom du ønsker skikkelig Djangomusikk med Hot Club de Norvège i 2017!     

HOT CLUB DE NORVEGE består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill og fiolin), Stian Vågen Nilsen (gitar), og Svein Aarbostad (bass)

                                                             -Bestilles Her- 

 

Nytt albm  "Sjelevenn " Slippes 29 august 2014

De siste årene har Steinar og Monika spilt flere hundre konserter sammen. Turneèn ”Dobbelt Norsk”  ble til etter at de begge hadde utgitt sine første norskspråklige plater. De to artistene utfyller hverandre musikalsk. Stikkord her er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og ærlige låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse. Musikerparet giftet seg i Telemark, 31 august 2013. Samarbeidet har resultert i mange nye låter fra de to som begge er velsignet med et stort låtskrivertalent. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og treffer lytterne rett i hjertet. Albumets ” Sjelevenn” er et norskspråklige album i singer-songwriter tradisjonen, for de meste nyskrevne låter men også noe oversettelser. 

Norges mest kjente ”cowboy”, Steinar Albrigtsen, startet som plateartist i 1990. Debutalbumet ”Alone too long” satte fart i country interessen hos mange nordmenn, og han solgte utrolige 180.000 av denne plata. Musikkritikere og andre musikkelskere utpekte Steinar til ”mannen som plasserte countrymusikken tilbake til der den skulle være”. 

Les mer …

En aften med Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen er som et musikalsk gullbryllup!

En kombinasjon av tostemt musikalsk kirkurgisk presisjon og en mimrestund for de som elsker akustisk musikk!

Barndomsvennene Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen har blitt et begrep hos det norske folk, hver for seg som soloartister, og noen ganger sammen i sin duo. 

Det startet hjemme i Tromsdalen, i 13-14-års alderen. Jeg skulle lære Steinar en ny låt jeg hadde laget, og ved en feiltagelse begynte plutselig Steinar å synge to-stemt. Vi syntes det var så kult, at vi begynte å gjøre dette enda mer. Tilslutt ble alle sangene slik, og vi var blitt en duo,humrer Jørn.

Vi elsket Crosby, Stills,Nash&Young, Simon&Garfunkel, og akustisk musikk som passet å spille på kassegitarer, for det var jo det vi hadde selv,forteller Steinar. Men dere har jo også bakgrunn fra mer rockete musikk også? .....Vi spilte Rhythm and Blues, amerikansk rock, country, blues og bluegrass. Da vi sammen ga ut albumet ” Get together” i 1997, reiste vi rundt med et fullt band, og det var kjempe tøft. Men vi har alltid vendt tilbake til det nakne akustiske lydbildet. Det er kanskje det som likevel ligger oss nærmest. Det er det utrykket vi vil rendyrke på denne kommende platen vi lanserer til høsten. Vi tar utgangspunkt i våre stemmer og to gitarer, så vil vi leke oss litt med andre instrumenter, uten at vi inviterer et helt band i studio. Et mer nakent musikalsk uttrykk er det vi ønsker, i retning av tidlig Simon & Garfunkel.

Les mer …

 

Claudia Scott- «Follow the Lines»

 

Claudia Scott har lenge vært ansett som en av Norges fremste sangere/ låtskrivere innenfor utrykket som i dag best betegnes som Americana, countryinfluert musikk som også har tatt opp i seg elementer fra bluegrass, gospel, soul og rock. Engelskfødte Scott vokste opp i Bergen med en far som var pioner innen countryfeltet i Norge og debuterte som 11 åring med en oppsiktsvekkende tolkning av «Jackson» på en av farens plater. 

               
 «Follow the Lines» er Claudias femte soloalbum og det har gått åtte år siden det forrige, «John Clare´s Dream», kom ut.Albumet er spilt inn i Velvet Recording Studios i Spydeberg og det er produsert av Claudia og produsent, studiotekniker (og musiker) Lars Voldsdal.Med «Follow the Lines» krever Claudia med eleganse og autoritet  tilbake sin rettmessige plass  som førstekvinne i dette stadig tettere feltet av moderne, norsk musikk.Tittelkuttet på albumet, som er ute som singel, er en galopperende groovy, og samtidig svært fengende, rocker der Claudias egne gitarlinjer følges av ytterligere tre gitarister; El Cueros Øyvind Blomstrøm og Jørn Raknes, samt produsent Voldsdal på markant tremologitar. Resultatet signaliserer med all tydelighet at «Follow the Lines» bringer Claudia tilbake til kombinasjonen av melodiøsitet og kraft som gjorde solodebuten, «Flowers & Thorns», og hitsingelen «Heard you on my radio» så oppsiktsvekkende i 1992

-Bestilles her-

 

Odd Rene er viden kjent gjennom mange plateinnspillinger , TV og alle sine opptredener, konserter, og forestillinger.

Mange artister ønsker at de hadde et snev av Odd Renes stemmeprakt og musikalske uttrykk. Dette er en artist av en kaliber som ikke er dagligdags i Norge

Odd Rene opptrer i mange sammenhenger , fra trioer til storband. Han er også ofte på scenen med flere i husbandet til Ivar Dyrhaug i Beat for Beat, et program han dessuten har gjestet en rekke ganger med stor suksess.

Ønskes det et arrangement av klasse er Odde Rene rette artisten.

                                                           -Bestilles her-

 Ole Paus har vel aldri passet tittelen nasjonalskald, til det har han laget for mye bråk og huskestue de siste førti-og-noe år som artist, poet og forfatter.

Han har smekket oss over fingrene ved ethvert tilløp til bourgeoisie og selvtilfredshet helt siden debuten “Der Ute - Der Inne” (1970), og oppfølgeren, klassikeren “Garman” (1972). Senere på sytti-tallet kom en serie plater der Paus ikke bare revitaliserte den middelalderske nidvisen, han foregrep også internettets umiddelbare musikk-publisering; Paus-posten ble som oftest skrevet, innspilt og utgitt på under en uke, og inneholdt stort sett besk satire og harselering med navngitte kulturpersonligheter og politikere. En stund forsvant nesten poeten og kunstneren Ole Paus i all støyen.

Det er et talende og ganske Pausk paradoks at "Mitt Lille Land" ble utgitt nærmest som et partsinnlegg i den mest polariserende striden i norsk samfunnsliv de siste førti årene: EU-avstemningen i 1994. Den gangen oppfattet noen sangen som bitende ironi, men det var i følge Paus selv aldri meningen. Og gjennom tjue års bruk har Mitt Lille Land rykket stadig nærmere side 1 i den Nasjonale Norske Sangboka.

Herr Paus fører et propert språk. Han vet å lodde arbeidsomme, protestantiske norske ord med en vekt de sjelden har i sitt daglige virke som sakprosa og småsnakk i busskøen. "Den Tøffeste Gutten I Himmelen", om redaktør Tore Olsen som omkom i bilen sin på vei hjem fra Sverige med det ferske opplaget av rock-magasinet BEAT i bagasjerommet, er en annen Paus-tekst som har vokst på seg en dypere klang enn den hadde da den kom ut. "Innerst I Sjelen", som Sissel Kyrkjebø gjorde sitt kanskje fineste stykke musikk ut av, er en tredje. "Engler I Sneen" ble en Jonas Fjeld-klassiker og starten på et langt og fruktbart musikalsk partnerskap.

Ole Paus er nesten skummelt produktiv; det lar seg ikke gjøre i et lusent promo-skriv å trekke fram alt som fortjener oppmerksomhet i en over førti år lang karriere, innbefattende noen-og-tredve plateutgivelser, bøker, teater, film og en opera-libretto. Når Paus legger ut på turné blir det heller ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien “Hver Gang Vi Møtes”, er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er “ei ku”, er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er:  Vi vil høre Ole synge.

                                                                                        -Bestilles her-