Siste nyheter

Jens Pikenes og Penthouse Playboys gjentok sin vanvittige rekord med fire utsolgte julekonserter på Rockefeller i 2012. Nå for attende gang! Og for fjerde år på rad ble det ville tilstander på toppen av Grefsenkollen i juni med Eggum/Sivertsen og Postgirobygget som oppvarmingsartister.

 

Portrett_a_la_James_Bond.jpg

 Norges ledende underholdningsorkester møter nå høsten med full maskulin kraft! Bandet er tightere enn sine egne bukser. Låtene gir flere a-ha- og wow- opplevelser enn en natt med Jens Pikenes. Og publikumskontakten er så elektrisk at kvinnene selvantenner.

Vil du ha Norges mest glamorøse, morsomme og musikalske partyband til å fyre opp ditt arrangement - eller toppe ditt arrangement / julebord? Eller vil du heller ha Norges førsteelsker til å flørte mer intimt ved bordene? Kontakt band

One-Man Show

Jens Pikenes er ikke bare frontfigur i Penthouse Playboys. Han har også gjort suksess med sitt intime og lidenskapelige one-man-show. Uten andre hjelpemidler enn pianoakkompagnement på CD, forfører han publikum med utsøkt verbalhumor og hudløs framføring av utvalgte norsk- og svensktopp-perler. Vi snakker om en halvtimes stand-up-melody som salen … ikke minst kvinnene! - sent vil glemme.
 Høy sjarmfaktor og stort allsangpotensiale!

Pikenes kan også kombinere sin sanglige utfoldelse med rollen som toastmaster og konferansier.

Her er noen tilbakemeldinger fra arrangører:

"Med høyt hår, ironi, humor, sang, improvisasjon og massevis av utstråling, loset Jens Pikenes 950 kollegaer i Alliance/Boots apotek gjennom vår store festmiddag på Plaza. Jens' sjarmørskole, der han kurset de mannlige medarbeiderne i hvordan de kan gjøre arbeidsdagen til sine kvinnelige kollegaer mer trivelig, ble mottatt med ellevill applaus! Kvelden fortsatte løssluppent med Penthouse Playboys-konsert og en 'tacky' Jens i et enda mindre og mer tettsittende antrekk. Mens enkelte av festdeltakerne trakk seg rolig vekk fra scenen da Jens ble nærgående, ble det til gjengjeld en uforglemmelig aften for de utvalgte som både fikk danse og synge med storsjarmøren på scenen. En topp kveld med Jens i førersetet!" (Vibeke Hoff Norbye, kommunikasjonssjef Alliance/Boots Apotek)

"Jens P fikk pikehjertene våre til å bruse. Denne sensommerkvelden på Bygdøy vil vi aldri glemme. Vi hadde hatt natursti på jobben og hadde på oss langt røffere sko enn vi normalt går med. Neste gang lover vi å ta dansesko på. Du leverte varene til meg og alle de andre damene i Burson-Marsteller. Vi gleder oss til gjensynet med deg på julekonserten!" (Gerd Nystrøm, Burson Marsteller)

"Jens Pikenes flørtet vilt og uhemmet med 260 medarbeidere på Kirkens Bymisjon Oslo's personalseminar, og vi lot oss sjarmere og forføre. Pikenes fikk endelig kvinnene i misjonen til å føle seg som kvinner, mens bymisjonærene av det sterke kjønn storøyde og med åpen munn ble vitne til hva som faktisk må til for å åpne portene inn til kvinnens hjerte og barm. Med sin hengivne musikalitet og sitt enkle budskap, bygger han broer og åpner hjerter - det liker vi - Pikenes er alltid velkommen tilbake i bymisjonen." (Gudmund Fosse, Kirkens Bymisjon)

"Tusen takk for sist og glimrende innsats på sommerfesten vår. Vi er kjempefornøyd med hele arrangementet og Jens Pikenes imponerte stort - en skikkelig entertainer som virkelig falt i smak hos publikum.

                                                                                              -Bestilles Her-