Siste nyheter

Single release 29.Oktober 2014

|ALBUM RELEASE: 2015

Etter mer enn to år travelt opptatt med suksessen av sin debut single ”One day we’ll make it home” er Ellen Xylander tilbake med oppfølgeren,”Somebody”.

“Somebody” er en fengende og radiovennlig poplåt med dybde og godfølelse, som stråler av ærlighet i sitt søken etter den store kjærligheten. Låten har allerede før slipp blitt hedret i den aner- kjente amerikanske låtskriver- konkurransen “Song of the Year” som gir Xylander kvalitetsstem- pelet topp internasjonal låtskriver.

Den norsk-svenske sing- song- writeren har også denne gangen jobbet i USA og har med seg hjem en helt spesiell svart/hvitt video. Xylanders låt er produsert av den svenske gullskive-produsenten Roberto Mårdstam og er single nummer to fra Xylanders kom- mende debut album ”Unbeatable”, beregenet til release første halvdel av 2015.

Ellen_Xylander_ute_m_lve

 Hør Ellens nye singel her : Somebody

 

Ellen Xylander slo gjennom med låten “One day we’ll make it home” i 2011. Denne sangen gikk rett inn på den norske hitlisten VG-lista og til Itunes top chart. Låtens musikkvideo ble en av de mest spilte i Norge dette året, via NRK TVs program Jukeboks. Siden slippet av debutsingelen har

Xylander samarbeidet med store internasjonale produsent navn og jobbet mot sitt debutalbum i USA, Tyskland, Sverige og Norge.

Hun har også vært på turneer i Europa, senest i Frankrike, April 2014. Mens debutsingelen “One day we’ll make it home” nylig debuterte på top 20- radioliste i USA, er Ellen Xylander tilbake i Skandinavia med Somebody”.

 

Bestilles Her