MARIE KLÅPBAKKEN

Vi er stolte av å presentere Marie Klåpbakken – en sanger, fiolinist og entertainer med en formidable karriere og en stemme som varmer folkesjelen. Med en imponerende merittliste som inkluderer alt fra TV-suksesser til store live-opplevelser, er Marie en artist som vet hvordan hun skal skape magiske øyeblikk på scenen.

Som ambassadør for Telenors kulturprogram har Marie reist verden rundt, men hun er kanskje best kjent fra sin deltagelse i 11 sesonger av TV2s folkekjære program

«Hver gang vi møtes». Hun har gjestet det populære underholdningsprogrammet Beat for Beat, vært solist på militær tattoo i Oslo Spektrum, og ikke minst sunget seg til finalen i Melodi Grand Prix med den gripende låten «Ta meg tilbake». Sammen med Norges største artister, blant annet Vinni, har hun skapt ikoniske musikkopplevelser, som på hans tolkning av «Sommerfuggel i Vinterland». I 2012 slapp Marie albumet Framtida, som ble hyllet av kritikerne med terningkast 5 fra landets ledende aviser.

Hennes egenkomponerte duett «Pusterom» med Vinni som gjesteartist har nærmet seg 2 millioner avspillinger på Spotify, og det er lett å forstå hvorfor – Maries unike evne til å berøre hjertene til lytterne er sjeldent.

Det som setter Marie Klåpbakken i en egen klasse, er hennes evne til å skreddersy musikalske konsepter til ethvert arrangement. Enten hun opptrer solo, med DJ eller sammen med andre musikere, tilbyr hun et varierte og tilpassede musikalske opplevelser som passer perfekt til enhver anledning.

Når Marie er på scenen, kan publikum være sikre på én ting: hun leverer alltid 100%, og skaper musikkopplevelser som ikke bare blir husket, men som også setter spor.