Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen  – Norges beste Queen tolker  ”The show goes on !”Et forykende ROCKESHOW hvor en av Norges største vokalister fortsetter sin hyllest til supergruppa ”QUEEN” i tillegg til andre legendariske rockeband som T.REX, WINGS og MEAT LOAF..

Showet inneholder også flere låter fra hans nye knallsterke album ”GLAMUNITION” og fra hans tidligere suksesser med WIG WAM.
Med seg på scenen har supervokalisten ryggraden fra bandet som har imponert Norges musikkpublikum i forestillingen ”THE SHOW MUST GO ON !”

ÅGE STEN NILSEN og hans AMMUNITion 2 plass MGP 2017

ÅGE STEN  NILSEN &  AMMUNITION består av :
VICTOR CITO BORGE- bass ERIK MÅRTENSSON – gitar ÅGE STEN NILSEN – vokal
JON PETTERSEN -gitar LASSE FINBRÅTHEN -keyboard MAGNUS ULFSTEDT -trommer

Bandet ga ut sitt kritikerroste debutalbum SHANGHAIED world wide i januar 2015, og er nå klare med sin oppfølger som kort og godt har fått tittelen AMMUNITION. Albumet slippes senere i år.
AMMUNITION har allerede rukket å etablere seg i det internasjonale rockemiljøet, og har vakt oppsikt såvel i Sveits, Sverige, Spania og England som i Norge i løpet av sin første turnè. AMMUNITON gjestet også USA for første gang i Oktober på den stjernespekkede festivalen Rock N Skull i Chicago. Vokalist Åge Sten Nilsen er for øvrig invitert til festivalen nok en gang for en opptreden under årets festival med navn som
ACE FREHLEY, LITA FORD, STEEL PANTHER på plakaten.
Det planlegges nå en rekke konserter i inn- og utland senere i år i forbindelse med albumslipp, samt en lang turnè i 2018,

WRECKING CREW –