Caitlin Palm

Caitlin Palm er en ny, spennende countryartist i Norge som henter inspirasjon fra dagens Nashville. Caitlin skriver og utgir sine egne låter og har gjort seg bemerket med sin kraftige og særegne stemme. Caitlin Palm er med på å fremme den moderne countrymusikken i Norge og har i tillegg møtt stor interesse fra utlandet. Caitlin Palm er en artist som passer godt inn på festivalscener med sine allsidige og fengende låter og hun fremfører musikken sin med stor spilleglede sammen med sitt band.

Musikken til Caitlin har nådd lyttere i hele 80 land med sine 23 utgivelser siden hennes debut i 2020. Hennes singler og debutalbum «Not Breakable» har rundet 300.000 avspillinger på Spotify og det jobbes for tiden i studio med Caitlin’s andre album som blir utgitt til våren. I løpet av denne sommeren er Caitlin booket til flere festivaler, deriblant Nord Norsk Countryfestival i Tromsø, Stall Hove med Hellbillies, Lofoten Countryfestival og som oppvarming for Vassendgutane i Arendal. Tidligere har artisten bla opptrådt under MGP Jr. i Oslo Spektrum, sunget med Madrugada, spilt på «Trestokkfestivalen» med artister som Morten Abel og Anastacia samt deltatt på uendelige konserter rundt om i Norge som soloartist og med andre tidligere band.

Med nye singler og albumutgivelse er Caitlin spådd en spennende tid i møte og hun ser frem til å innta nye festivaler i 2024. Håper hun kan være aktuell for dere!

Caitlin Palm turnerer med fullt band bestående av totalt 7 medlemmer.
For mer info om Caitlin Palm, sjekk gjerne ut hennes kanaler på sosiale medier.