Cash Commitment

Gled deg til en reise gjennom Johnny Cash’s mangfoldige univers! Få artister har gledet og grepet så mange med sin musikk og sin personlighet som Johnny Cash. Tekstene og stemningen i låtene hans appellerer til stadig nye generasjoner og CASH COMMITMENT er klare til å gi sin akustiske hyllest til The Man in Black!

I løpet av et halvannentimes show får publikum servert høydepunkter – og noen rariteter – fra Johnny Cash’s karriere, fra tidlig rockabilly, via de store countryhitene til de gripende balladene mot slutten av hans liv.

Klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Line og Big River – de kommer alle på løpende bånd, sammen med de uforglemmelige duettene han gjorde sammen med June Carter, og som filmen Walk the Line gjorde til allemannseie – om de ikke var det fra før!

Bandet består av fire erfarne musikere som nå har funnet sammen i kjærlighet til musikken til en av de mest tidløse og elskede artistene gjennom tidene. Bengt Jacobsen er kveldens maestro og toastmaster som formidler Cash med stemme og akustisk gitar. Kine Steen Holst er hans musikalske makker i tidsriktig June Carter-innpakning, mens de to ringrevene Hans Ulviken og Bjørn Bakke sørger for et solid fundament på henholdsvis kontrabass og trommer.

Sammen vil de gi deg en sjarmerende Cash-opplevelse med høy gjenkjennelsesfaktor og glimt i øyet

Hva sier pressen  / Fra anmeldelsen av debutkonserten:
«Dette var ikke bare en konsert, det var en forestilling – levert av fullblods underholdere – og publikumsresponsen var formidabel.»

«Antrukket i helsvart og med frasen «Hello, I’m not Johnny Cash», feier han inn på scenen
foran 350–400 tilskuere …. Publikum klapper takta umiddelbart og stemningen er satt.»

«Mørk som Eidsdammens dypeste hemmeligheter ei sommernatt stevnet han fram…snakk om stemmeregister! Bengt beviste det ikke minst under Hurt. Det var rett og slett gripende.»

Etter hvert kom Kine Steen Holst på scenen – og gestaltet June Carter…på en framifrå måte.    (Indre Akershus Blad 12.03.18)