CRASHVILLE

Crashville

Et av Norges mest populære bygdeband kjem frå Ørsta, og har låtar om livet på bygda, traktorer og gamle feite rånebilar.                                             Rett å slett fengande festmusikk.

Med låtar som PØBEL, 30-06, Bygdas Rebell og Fredag mekk, Solo og 60 og øl feier de over landet med allsang og bygdefest-stemning.

Med festlåtar på Ørstadialekt ble bandet fort ein suksess og har blitt ett attraktivt konsert og festivalband! Fulle hus, turnèlister og høg allsang på konsertane er stikkord som går igjen.

Crashville har på mange måter blitt eit ikon på skikkelig bygdefest-stemning.

Når karane i Crashville kom ut med singelen «PØBEL», tok det fullstendig av for bandet.

Og med påfølgande musikkvideo filma på det legendariske Esso-taket i Ørsta, rånarane på 80-90 tallet sin andre heim, var gjennombruddet eit faktum.

Låta og musikkvideoen fekk massiv oppmerksomheit blant alle som liker bygdemusikk, og rånerane trykte songen til sitt hjerte. Denne låta om PØBELEN blei bandets første store hit, og er ein stor årsak til at Crashville har blitt eit ettertrakta konsert og festivalband!

På konsert med Crashville kan du forvente allsang, stor speleglede, stemning som løfter taket og eit show det gnistrar av.

Det er bare og la seg rive med!

Dette er gutar som elskar livet på bygda, traktorar og slitne gamle volvo 240’ar.

Og når Crashville er ute på veien i sin hvite turnèbuss, er det «Pøblar på tur».