Dag Ingebrigtsen

Dag Ingebrigtsen har vært et midtpunkt i Trøndersk musikkliv i over 35 år. Det er få som har slik en merittliste som Mr. Ingebrigtsen …… Dag platedebuterte allerede i 1977 med undergroundgruppa SUBWAY SUCK, og fikk sitt store gjennombrudd med bandet THE KIDS og låta «Hun er forelska i lærer’n» i 1980.

I 1982 startet han bandet TNT som fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Dag er også mannen bak juleshowet The Grønne Glitrende 3 & DAG som har herjet kongeriket siden 1986.

I 1988 komponerte han ROSENBORGSANGEN og har fram til i dag skrevet haugevis av fotballsanger for den etter hvert så kjente klubben i hvitt og svart.

Fra 1989 herjet Dag Ingebrigtsen hitlistene med Rockegruppa TinDrum med låter som bl.a. «Drums of war» og «I was made for Rock’n Roll».

I 2007 gjorde The Kids comeback med utsolgte konserter og tildelt platinaplate for «Hits fra Kids».

Med Dag og bandet på scenen får du fra første sekund et forrykende allsang show med kjente og kjære sanger fra hans lange karriere. Bestandelene i dette showet er sexy korister, kvinnelig keyboardist med stålkorsett og vinkelsliper som spyr ut gnistregn, en ung langhåret gitarhelt og et solid komp.

Dag gjør også solo jobber ..