Donkeyboy

Donkeyboy er et navn som bør være kjent for de fleste. Det er allerede snart 13 år siden de skrev norsk musikkhistorie med låten «Ambitions». Kvartetten fra Drammen ble da et av Norges aller største popband da de kapret første- óg andreplass på VG-lista og radiolista med låtene «Ambitions» og«Sometimes» i 2009.

Når de nå legger ut på veien igjen kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter. De har toppet lister gang på gang, høstet inn utallige platinatrofeer, og er til nå streamet svimlende 300 millioner ganger. Suksesshistorien Kent, Cato, Peter og Thomas er allerede betydelig, men langt fra over. De kommer med mer musikk i 2023, og skal vi tro på ryktene så er det gull på gang i deres studio i Drammen.

Gutta leverer dessuten et forrykende show live, med låter som “City Boy”, “Pull of the Eye”, “Crazy Something Normal”, “Downtown”, “Sometimes” og “Ambitions”, for å nevne noen av deres store hits.

“Vi gleder oss vanvittig mye til å både gi ut ny musikk, og å spille konserter. Vi har mye spennende på gang, og vi kan love et forrykende popshow!”