Dream Police

Dream Police ble grunnlagt i 1989 (30 år siden i 2019, altså!), skrev kontrakt med CBS og ga ut sitt første album i 1990.

Det kritikerroste albumet ble nominert til spellemannprisen, det lå på topp 10 på VG-lista i flere uker, og solgte godt over 20.000 eksemplarer i Norge. Albumet solgte også bra i både Sverige, Canada, Tyskland og Japan, og inneholdt publikumsfavoritter som «Hot Legs», «When the sun goes down» og «Rock Me».
Bandet ga ut album nr. 2 i 1991, et album som solgte nesten like mye som forgjengeren.
Dream Police tok en laaaang pause fra 1992, og spilte ikke sammen før i 2009 på Fredrikstad Stadion.
Etter dette har bandet gjort noen få utvalgte konserter i årene 2009 og frem til i dag.

I forbindelse med 30-års jubiléet, slapp bandet en splitter ny låt 1. januar i år: «Raw in the middle»:

Bandet består av respekterte musikere som har vært meget aktive i utallige sammenhenger siden 80-tallet:

Odd René Andersen – Vokal, munnspill,
Trond Holter – Gitar,
Rino Johannessen – Bass,
Ole Petter Hansen Chylie – Trommer.

En rapport fra «Hard Rock Café», 26. januar 2018:
Å holititten! Du store alpakka! Og alle andre kraftuttrykk man måtte komme på…
Dream Police gjorde i kveld sin andre konsert på Hard Rock Cafe for uka, og det er kun takket være særdeles godt konstruksjonsarbeid at bygget fortsatt står. Østfoldingene leverte rett og slett en oppvisning av de sjeldne, der gromlåtene ble kombinert med stor spilleglede og akkurat passe løssluppenhet. Dermed løfta kvartetten seg også enda et hakk etter gårsdagens riktig gode konsert.Trond var igjen sjef på gitaren, noe han blant annet fikk vist under «When The Sun Goes Down», som ikke ble spilt i går. Videre fikk vi en gåsehudversjon av «Surrender», Odd René og Trond prøvde seg med stand up, Rino sto og hoppa under «Tobacco Road», og Ole Petter slo stødig som få.Stemningen var nærmest elektrisk, med konstant allsang gjennom den timen og tre kvarter seansen varte. Smilene var brede både på scene og i sal, og da bandet var fremme ved «Hot Legs» opplevde vi tidenes party på Hard Rock Cafe.
Konklusjon: Den beste Dream Police-konserten undertegnede har sett.
Spørsmål: Har man allerede sett årets konsert?