Eline Roa

Ung Popveteran fra Drammen samarbeider med Donkeyboy.

Stjerneskuddet Eline Roa (18 år), kjent fra MGPjr og The Voice har innledet et spennende samarbeid med  Kent og Cato Sundberg fra Rat City (også kjent fra Donkeyboy) i Drammen der de er i full gang med fengende låter og markerer en ny æra for det unge, fremadstormende talentet.

– Det føles så utrolig kult å endelig samarbeide med de proffe og heve blikket mot det store utland. Vi har også flere låter «i ilden» som jeg gleder meg til å gi ut fremover, forteller den unge artisten.

Eline Roa ble først kjent gjennom MGPjr som vinner med gruppa 4everU, hvor hun gjorde et solid inntrykk på det norske folk. Hun har også lang erfaring med alt fra sceneopptredener, musikaler og TV til turné og festivaler. Nå er hun aktuell med sine første låter med hit makerne fra Drammen som bl.a. har laget musikk for Dagny, Astrid S, Julie Bergan med flere.

2023 blir et ekstremt spennende år for Eline Roa. Samarbeidet med Rat City gir uante muligheter. Brødrene Sundberg og Lasse Michelsen falt pladask for Elines vokalprestasjoner, tekstskisser samt hennes scene «performance» og har jobbet med henne i prosessen med melodi og innspilling til nye låter.