Henrik Morken Nielsen

Henrik er ikke den mest kjente norske komikeren (som han selv sier: snarere den mest kjente ukjente) og det er bra, for i det øyeblikk han blir kjent blant det store publikum, er glansnumrene hans ødelagt.

Henrik jobber utelukkende med humor for næringslivet, og er i dag Norges mest etterspurte komiker for arbeidslivet. Han har hele landet som arbeidsplass og har underholdt over 400 bedrifter.

Skjult teater med Henrik er garantert en suksess. Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være noe han ikke er, med ett mål for øye – å lure, forvirre og overraske dine ansatte.

Henrik har et kompromissløst fokus på kvalitet. Han har fire års høyere utdanning i drama og pedagogikk, og han er i særklasse når det gjelder å kombinere humor og alvor.

Verdt å nevne er at Telia, Nordea, Tine, Bane NOR, Veidekke, Coop Norge, Sparebank 1, Forsvaret, Rambøll, Helse Sør-Øst og DnB har booket Henrik til sammen hele 44 ganger til ulike avdelinger. Rema 1000 har rekorden med 8 bookinger. Like bak følger Nav som har booket han 7 ganger.

Våren 2022 booket selveste Oslo tingrett Henrik da de feiret ny storavdeling på tinghuset. Oslo tingrett er landets største domstol med nær 300 medarbeidere.

Dett er – Underholdningen du aldri glemmer.