Jon Niklas Rønning

JON NIKLAS RØNNING MED NYTT SOMMERSHOW PÅ APOTEKERGAARDEN I GRIMSTAD!

I sommer er komiker Jon Niklas Rønning tilbake med nytt soloshow «Tilbake til nåtiden» på Apotekergaarden i Grimstad. Med seg har han den musikalske gjengen fra sommersuksessen «Jeg reiser alene» i 2018.

Forestillingen «Tilbake til nåtiden» får sin nasjonale urpremiere torsdag 29. juni 2023 i Grimstad. Regien er ved Vemund Vik.

Rønning har spilt nyskrevne sommershow på Apotekergaarden i Grimstad siden han sprengte salgsrekorder med Anders Bye i «Bye & Rønning redder sommeren» i 2010. Dette er sjette gangen han kommer til favorittbyen for å underholde med nytt show.

Jeg elsker å være i Grimstad om sommeren, det er mitt andre hjem. Da jeg fikk anledning til å velge hvilket sted som skulle få premieren på min nye soloforestilling, var det så klart Apotekergaarden som var førstevalget. Som fjær i hatten får jeg stå på scenen med de flinkeste musikerne jeg vet om, sier Rønning.

Sammen med Pernille Øiestad og Ole M. Aagenæs fikk han tidligere i år en superhit med parodilåten «Den fineste Tesla´n» som straks runder to millioner avspillinger på Spotify. Musikkvideoen har ytterligere to millioner visninger. Rønning kommer sammen med både Øiestad og Aagenæs, og i tillegg spiller Madeleine Ossum fiolin og Andreas Haga fra Grimstad bass.

Jeg har fått masse tilbakemeldinger på NRK-visningen av forestillingen «Jeg reiser alene». Det er tydeligvis noe helt spesielt med akkurat denne sammensetningen av gode musikalske venner på scenen. Jeg er heldig, sier Rønning.

Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Enten har du sett ham synge om sports-Norge på «Idrettsgalla» på NRK, fremføre aktuelle viser på tv, nett og radio eller improvisere morsomme spontansanger på scenen.
Temaet for «Tilbake til nåtiden» er et ønske om å være til stede i det som skjer her og nå i livet. Vi skal selvsagt synge om det som skjer i nyhetsbildet, parodiere dagens musikkartister og sørge for stort musikalsk trøkk. Vi kommer nok ikke unna å synge «Den fineste Tesla´n» heller. Det blir humor, musikk og en grenseløs hyllest til øyeblikket, lover Rønning.