Plumbo

I 24 år har de holdt det gående, med konserter, bandøving, låtskriving, studioinnspilling og promotering. Turnébusser har blitt slitt ut, utstyr har måttet byttes ut. Men Plumbo holder koken! Fortsatt kreative, fortsatt nyskapende, og fortsatt dedikerte.

Fra å være unge håpefulle gutter med drømmer, er de blitt til erfarne musikere, med fortsatt ambisjoner om å utvikle musikken.
Yngre artister har latt seg inspirere av musikken gjennom oppveksten. De har fått vært gjesteartister på hitlåter til unge nykommere som Ole Hartz, Ringnes Ronny og Staysman & Lazz.

De har et solid knippe slagere i ermet, som Møkkamann, Ola Nordmann, Bade naken, Ja vi elsker, Rådebank, I ei havn, 29 Ton m. Låter man kan høre bli fremført og covret av andre band og artister, hver helg, rundt om i hele Norge.
De er med i sangbøker, korfremførelser og til og med i 17.mai tog!

Med over 250 millioner streams på Spotify, har Plumbo etablert et soundtrack i livet til svært mange mennesker i Norge. Yngre som eldre. Musikken er tidløs og appellerer til flere generasjoner.

Med hovedsete i Sande i Vestfold, skrives det ny musikk og de planlegger alt sitt 25 års jubileum som er i 2025

Festen starter med singelutgivelsen «Gamle helter», (4.mars), som handler om bandets egne forbilder, Postgirobygget, D.D.E., Jahn Teigen, T.N.T. etc. En klassisk gitardrevet Plumbolåt, med et lett gjenkjennelig og allsangvennlig refreng.
Over 60 dedikerte Plumbofans ble invitert til Store-studio for å lage et massivt allsangkor i siste refreng.

Plumbo anno 2024 er:
Lars-Erik Blokkhus: Vokal og gitar/ piano
Tommy Løken-Elstad: Bass og kor
Glenn Hauger: Fløyte og trekkspill
Tor-Erik «Elg» Knutsen: Trommer

Webside: www.plumbobandet.no
Sosiale medier: facebook.com/plumbobandet Instagram.com/plumbobandet

Crew:
Plumbo har også sitt faste lojale mannskap:
Turne leder / Backline – Johannes Eicher
FOH – Yngve Norris Holkestad
Lys – Chrisander Landstad.