Steff Nevers

DETTE ER NOE AV DET BESTE JEG HAR HØRT”
Lød det fra telefonen da salgssjefen Harald Tømte fra Universal Music ringte Drammens nye countrystjerne Steff Nevers. ”ER DET VIRKELIG DU SOM SYNGER?”. ”Ja” svarte en nervøs stemme tilbake. Etter dette har Steff Nevers karriere bare vært en stor opptur. Han signerte platekontrakt med verdens største plateselskap Universal Music. Vant Drammens Tidenes artist konkurranse Scenekampen 08’. Til nå har Steff oppnådd det mange andre i hans sjanger bare kan drømme om og med Universal i ryggen er det duket av for spennende tider for countryrocker’n Steff Nevers.

7 STRAKE UKER PÅ TOPP
Da debut albumet lar vente på seg en liten stund til har Steff Nevers fått med låta ”One Beer A Day” på McMusic’s Countrysommer. Samle albumet har til nå solgt over 25.000 eksemplarer og selger fortsatt veldig godt. Singlen ”One Beer A Day” kom ut i slutten av juli og har ligget forbløffende 7 strake uker på topplistene til Norsk Country Radio. Og har blitt stemt opp av tusenvis av lyttere hver uke.

NORGES SVAR PÅ BRAD PAISLEY
Steff har ikke familie i USA. Han har heller ikke bodd i countrymusikkens hjemland. Men når han synger, høres det ut som om han har fem års arbeidserfaring fra en bomullsfarm i Memphis, Tennesee sier Drammens Tidene.
Etter mange opptredener på countryfestivaler rundt omkring i Norges land har countryartisten fått solid sceneerfaring. Med en fantastisk stemme, rå twangy gitarbriljering og et meget habilt band på slep har artisten blitt sammenlignet med Brad Paisley på flere festivaler og tatt publikum med storm.

Presse og media omtale:

– Steff brøt nemlig en gylden regel i musikkbransjens uskrevne lovverk. Han sendte debutplaten, akkompagnert av et ”håndskrevet” brev til meg. Dette fikk meg nesten ikke til å heve øyebrynene da jeg mottok forsendelsen fra denne fyren som kalte seg Steff Nevers. I løpet av flere tiår i musikkbransjen har jeg mottatt utallelige demotaper fra håpefulle musikere. De har alle, med unntak av fem-seks havnet i søppelkassen. Vi gir alle en sjanse så jeg satte Steff Nevers i spilleren.
– Jeg fikk hakeslepp. Først trodde jeg det var noen som prøvde å lure meg, ler Tømte. Han har jo den stemmen, den diksjonen. Kunne han være Norsk, uoppdaget og attpåtil bo 200 meter unna meg?? Det eneste problemet han har, er at han er alt for bra. Det er ikke grenser for hvor stor han kan bli i et land som ikke akkurat er bortskjemt med egenprodusert kvalitetscountry. Universal Music’s salgssjef har så mye godt å si om Steff. Så mye at han bestemte seg for å signe naboen.
Harald Tømte – Salgssjef i Universal Music. Tatt fra DTBB.

– Jeg fikk nesten hakeslipp da jeg hørte et par av sporene til Steff Nevers. Ante ikke at han bodde i Drammen og nesten er nabo med meg i Nybyen. Personlig er jeg ingen fan av country, men det Steff Nevers gjør, befinner seg på en annen planet sammenlignet med andre norske artister i samme gate.
Kai Gustavsen – Artist Ansvarlig på Drammen Elvefestival. Tatt fra DTBB.

– Steff Nevers får både linedansere og mørkkledde Cash-fans til å svinge med hofter og tåspisser!!! Countryrock med rå barbecuesaus og løpsk gitartwang. Overraskende tøft, genuint ekte og amerikansk. Dette er ”The Real Deal”. For meg mer spennende enn Alan Jackson som er en av de mest populære på countryscenen i USA, og med litt større dynamikk enn tyngre saker ala Hellbillies er Steff Nevers et navn virkelig å regne med.
Johnny Andreassen – DTBB anmelder etter Elvefestivalen.

– I teltet ved siden av Eide Gjestgiveri hadde Steff Nevers fra Drammen et godt grep om sitt bidrag. Det var forfriskende å høre deres egenproduserte, moderne varianter over hovedtemaet på festivalen.
Hardt slående countryrock, bluegrass og blues utført av gode musikere lar seg virkelig høre, og det syntes visst publikum også.
Ola Nøst – Romsdal Budstikke anmelder etter Eide Countryfestival.