Tante Gørilds Hobbyorkester

Er et underholdningsband, med voksne gutter fra Oslo og Fre- drikstad. De har holdt sammen i 15 år, og hatt mellom 3-400 jobber sammen. De kaller seg et hobbyorkester, for de har hele tiden ment at bandet skal være et overskuddsprosjekt med 5 gode venner. Ideologien er at når gutta trives sammen

på scenen, så vil publikum også gjøre det. Og det har virket. Guttene mener at de aldri har vært med på en feilbooking. De setter publikum foran seg, tar og føler på publikum, og finner en vei for å treffe nær sagt ; “ Gud og hvermann”. De har parodier, harmonier, soloer og det tøffeste kompet “vest for Pesos”.

De ble utropt av Jan Fredrik Karlsen til å være “Norges feteste partyband”, på en av Petter Stordalens mange 16.mai fester. Han har benyttet seg av bandet i Choice sammenheng, på de berømte 16. Mai festene, og de var også et naturlig innslag i bryllupet til Stordalen i Marrokko for noen år siden. Petter har alltid rost bandet opp i skyene….og han har jo hatt noen fester!

Andre arrangører som har benyttet seg av guttene er Topp Event, Stageway, Dinamo, Playroom og mange andre lokalisert på Østlandet. De har backet artister som Marion Ravn, Lise Karlsnes, Alejandro Fuentes, Arne Hurlen for å nevne noen. Hver for seg spen- ner deres merittliste fra Aerosmith til Ingrid Bjørnov og Prima Vera. Det dekker jo det meste….

En av deres styrker er at de på mange måter kan skreddersy kvelden. De kan spille akustiske sett, eller et fullt danse sett med full party/ allsangfaktor. Eller begge deler. Du velger. Her kan du få pose og sekk..

En kveld med Gørild, er en kveld du ikke glemmer så lett……………

Tgh består av:

Lenny Kittilsen- Vokal
Tom Svenkerud- Gitar, vokal
Frode Spidsberg-Gitar, vokal
Rino Johannessen- Bass
Ole Petter Hansen Chylie- Trommer